«Το άλλο μισό που είναι;» -Η αντίδραση των κριτών με διαγωνιζόμενη ύψους 1,55 [βίντεο]
«Το άλλο μισό που είναι;» -Η αντίδραση των κριτών με διαγωνιζόμενη ύψους 1,55 [βίντεο]

Τι κι αν έχει ύψος 1,55, αυτή η Κύπρια από το Next Top Model έκανε τόσο μεγάλη εντύπωση στους κριτές που δεν μπορούσαν να μην την περάσουν στον επόμενο γύρο.Ο λόγος για την Νάταλι Φιλίππου, η οποία αν και θεωρείται μικροκαμωμένη για τον χώρο του μόντελινγκ , οι κριτές της έδωσαν ακόμη μία ευκαιρία.

Βέβαια στην αρχή η αλήθεια είναι πως παραξενεύτηκαν, ενώ ο κριτής Δημήτρης Σκούλος της είπε με νόημα «Το άλλο μισό που είναι».Η Νάταλι Φιλίππου ωστόσο δεν πτοήθηκε με τα σχόλια των κριτών για το ύψος και τους είπε πως στόχος της είναι να σπάσει τα στερεότυπα.

Η Κύπρια, λοιπόν, όχι μόνο εξέπληξε του κριτές με τις καυτές τις πόζες με μαγιό που έκανε στο πάτωμα, αλλά και με τον λογαριασμό της στο Instagram, στο οποίο είχε πολλές καλλιτεχνικές φωτογραφίες, φανερώνοντας έτσι μία διαφορετική της πλευρά.

Μάλιστα η διαγωνιζόμενη δεν έκρυψε και την αυτοπεποίθησή της στους κριτές, λέγοντας πως μπορεί να τα καταφέρει στην επόμενη φάση, καθώς είναι εξοικειωμένη με τον φακό.

Έτσι η Ηλιάννα Παπαγεωργίου της έκανε το χατίρι και την πέρασε στην επόμενη φάση, ενώ ο μόνος κριτής που απάντησε αρνητικά ήταν ο Δημήτρης Σκούλος, ο οποίος ανέφερε πως δεν πιστεύει πως έχει θέση στην βιομηχανία της μόδας.

Post A Comment:

1 comment

Ανώνυμοςείπε...

βιομηχανια μοδας;;!!
ετσι το λεμε τωρα;;;;
καλη καριερα

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications