Έρχεται μίνι παγκόσμιος πόλεμος αν οι ΗΠΑ χτυπήσουν σε συριακό έδαφος.
Έρχεται μίνι παγκόσμιος πόλεμος αν οι ΗΠΑ χτυπήσουν σε συριακό έδαφος. Ο Πούτιν είναι αποφασισμένος να καθαρίσει το Ιντλίμπ και έχει την υποστήριξη της Κίνας

Ο Πούτιν είναι αποφασισμένος να καθαρίσει το Ιντλίμπ και έχει την υποστήριξη της Κίνας
Οι επόμενες μέρες θα είναι δύσκολες και γεμάτες εκπλήξεις με μια σύγκρουση μεταξύ ΗΠΑ-Ρωσίας οδηγώντας ίσως σε έναν μίνι- παγκόσμιο πόλεμο πριν την ώρα του. Κάθε επίθεση τετραμερής των ΗΠΑ σε συριακούς και ιρανικούς στόχους θα οδηγήσει απαραίτητα σε μια αντίδραση. Αν αυτό ξεκινήσει, αυτή η μάχη θα μπορούσε να είναι η πιο μεγάλη και η τελευταία της ιστορίας..

Αλλά αυτό μόνο οι μέρες που έρχονται θα μας το πουν γράφει ο Abdel Bari Atwane ο αρχισυντάκτης του αραβόφωνου μ’ έδρα το Λονδίνο site » Ray al-yaoum ».

Η Wall Street Journal, που θεωρείται προσκείμενη στην αμερικάνικη διοίκηση μετέφερε προηγουμένως ότι υψηλόβαθμοι αξιωματούχοι του Donald Trump « μελετούν την πιθανότητα αμερικανικών χτυπημάτων κατά ρωσικών και ιρανικών δυνάμεων στη Συρία ».

Όλος ο κόσμος κρατάει την αναπνοή του αναμένοντας ν΄αρχίσει η μάχη του Idlib. Κανείς δεν ξέρει ακριβώς πότε θ΄αρχίσει. Αυτό που όμως είναι απολύτως γνωστό είναι ότι ο Vladimir Poutine είναι απόλυτα αποφασισμένος να διεξάγει μια επίθεση προετοιμασμένη με τη μεγαλύτερη μυστικότητα σύμφωνα με τον Υφ. Εξωτερικών του τον Oleg Syromolotov, για να εξολοθρεύσει τους « τρομοκράτες» που εδρεύουν στην πόλη και στα περίχωρά και για ν΄ανακτήσουν αυτές οι περιοχές την εθνική συριακή τους κυριαρχία. Ο Poutine θεωρεί ότι η τουρκική πρόταση της εκεχειρίας εξυπηρετεί τους τρομοκράτες και τους προστατεύει.

Γι αυτόν όλοι οι ένοπλοι μαχητές είναι τρομοκράτες. Αυτό άλλωστε δήλωσε στη Τεχεράνη. Θεωρεί ότι η συριακή κυβέρνηση έχει το δικαίωμα να εκτείνει την εθνική κυριαρχία της σε όλη τη Συρία συμπεριλαμβανομένου του Ιντλίμπ.

Ο Poutine είναι αποφασισμένος να διεξάγει τη μάχη του Idlib στη Συρία προκειμένου να εδραιωθεί η προέλασή του και να εκτελέσει το σχέδιο του εξολόθρευσης των οργανώσεων που έχουν χαρακτηριστεί τρομοκρατικές κι απειλούν τις γειτονικές μουσουλμανικές Δημοκρατίες της Ρωσίας.

Απειλούν τις στρατιωτικές της βάσεις στη Συρία και την εσωτερική σταθερότητα στη Ρωσία. Ο Poutine έχει την ολοκληρωτική υποστήριξη της Κίνας και θέλει να στείλει ένα μήνυμα στους συμμάχους του στη Μ Ανατολή και σε όλον τον κόσμο λέγοντας ότι αυτός δεν προδίδει ποτέ τους συμμάχους του όποιο κι αν είναι το τίμημα. .almanar 14.9.18

Πηγή που βρίσκεται κοντά στο συριακό στρατό αναφέρει ότι ο έλεγχος του Ιντλίμπ θα γίνει σταδιακά και με διάφορους τρόπους. Οι περιοχές θα περικυκλώνονται μέχρι να παραδοθούν και θα παραδίδονται. Ο πόλεμος θα διεξαχθεί σε ορισμένες ζώνες για να συντρίψει την τρομοκρατία που δεν μπορεί να συνυπάρξει με τη συμφιλίωση.

dimpenews.com

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications