Αυτός είναι ο Δράκος που αποπλανούσε κοριτσάκια στα βόρεια προάστια
Αυτός είναι ο Δράκος που αποπλανούσε κοριτσάκια στα βόρεια προάστια

Ενδιαφέρουσα περίπτωση ο συριζαίος έχει μερικά από τα "συμπτώματα" που χαρακτηρίζουν τους συμμορίτες, εκτός από το να ειναι κομμουνιστές και αδίσταχτοι, αυτός προέκυψε παιδόφιλος άλλοι συμμορίτες βγαίνουν αδελφές κτλ. Ρε τι γίνεται στο κόσμο κάτω από την μύτη της μάζας! ο κομμουνισμός δεν ειναι ιδεολογία άλλα "ζωντανή πανούκλα", πέρα που ειναι αδίσταχτα και εγκληματικά στοιχειά όλοι τους! και τσιρίζουν για φασίστες και ρατσιστές,κανεις δεν εχει καταλάβει οτι πίσω από το "ρατσιστές" που λενε κρύβουν μια τρομακτική αλήθεια,και ότι ορθά είχαν μαζέψει αυτά τα εγκληματικά στοιχειά από την ναζιστική Γερμανία

Πριν κανένα χρονο αυθόρμητα αποκαλούσαμε "πανούκλα" τους κομμουνιστές μετά από κάποια στοιχειά που ανακαλύψαμε ερευνώντας γιατί ειναι έτσι, αρχικά από μια γνωστή που υποστήριζε παράλογα πράγματα και έκανε το μαύρο άσπρο, εκ των υστέρων διαπιστώθηκε ότι τελικά ηταν αριστερή κομμουνίστρια, τότε έγινε σαφες ότι κατι άλλο γίνεται με αυτούς και δεν ειναι "ιδεολογία" έτσι άπλα , πράγματι, και πρόσφατα διαπιστώθηκε κάνοντας μετάφραση το τραγούδι SS MARSCHIERT IN FIENDESLAND - GERMAN ότι και οι "κακοί ναζι" τους αποκαλούσαν κόκκινη πανούκλα , το παρακάτω άρθρο δεν ειναι νέο το βάζουμε με αφορμή μια εικόνα για αυτόν τον συμμορίτη:

Ονομάζεται Παναγιώτης Δράκος, είναι 60 ετών, καθηγητής μουσικής και ασελγούσε σε παιδάκια 9 ως 11 χρονών - Είναι καταξιωμένος μουσικός και πρώτο φλάουτο της Κρατικής Ορχήστρας Αθηνών - Διατηρούσε τις αρρωστημένες πράξεις του σε αρχείο φωτογραφιών - Προφυλακίστηκε και θα οδηγηθεί στις φυλακές Τριπόλεως

Δράκος, όνομα και πράγμα, ως ειρωνία, ονομάζεται ο καθηγητής μουσικής που ασελγούσε σε μικρές μαθήτριές του, ηλικίας από μόλις 9 έως 11 ετών, στα βόρεια προάστια. Το πλήρες ονοματεπώνυμό του είναι Παναγιώτης Δράκος και γεννήθηκε στις 26-5-1957 στην Αθήνα.

Τα στοιχεία του δόθηκαν στην δημοσιότητα κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών. Στη σύλληψη του 60χρονου προχώρησε το βράδυ της 31ης Αυγούστου η Ελληνική Αστυνομία. Πρόκειται για καθηγητή μουσικής, σε ωδείο των βορείων προαστίων, ο οποίος εκμεταλλευόμενος την ιδιότητά του, προέβαινε σε ασελγείς πράξεις σε βάρος μαθητριών του. Μάλιστα, τις πράξεις του διατηρούσε σε φωτογραφικό αρχείο, μέρος του οποίου είχε πορνογραφικό περιεχόμενο.

Ο Παναγιώτης Δράκος σπούδασε φλάουτο στο Ωδείο Αθηνών. Από το 1982 έως το 1992 ήταν Πρώτο φλάουτο στην Ορχήστρα της Εθνικής Λυρικής Σκηνής. Πρώτο φλάουτο επίσης έως το 1992 και στην Ορχήστρα των Χρωμάτων από το 1989 που ιδρύθηκε. Από το 1992 είναι Πρώτο φλάουτο στην Κρατική Ορχήστρα Αθηνών. Είναι μέλος του συγκροτήματος μουσικής δωματίου «Νικόλαος Μάντζαρος» και του ντουέτου «Δίφωνον».

Έχει συμπράξει ως σολίστ με την Κ.Ο.Α., την Κ.Ο.Θ., την Συμφωνική ορχήστρα της ΕΡΤ, την Καμεράτα ορχήστρα των φίλων της Μουσικής, καθώς και με άλλες ελληνικές και ευρωπαϊκές ορχήστρες και συγκροτήματα.

Ωστόσο σήμερα ο Παναγιώτης Δράκος έγινε γνωστός στο πανελλήνιο όχι εξαιτίας της μουσικής του καριέρας αλλά γιατί εκμεταλλευόμενος την ιδιότητά του, έβρισκε την ευκαιρία να ικανοποιήσει τις αρρωστημένες ορέξεις του πάνω στις ανήλικες μαθήτριές του. Το γεγονός μάλιστα ότι ο ίδιος είναι πατέρας δύο παιδιών δεν λειτούργησε ανασταλτικά, τραυματίζοντας για πάντα τις ευαίσθητες ψυχές των ανηλίκων κοριτσιών.

Οι σπουδές του στη μουσική και η μετέπειτα καριέρα του φαίνεται πως δεν εξευγένισαν την προσωπικότητά του, αφού τον βαρύνουν αδικήματα με ιδιαίτερη ποινική και κοινωνική απαξία καθώς στρέφονται κατά ανηλίκων παιδιών. Το κουβάρι άρχισε να ξετυλίγεται, όταν μία από τις μαθήτριές του ηλικίας 9 ετών, το τελευταίο εξάμηνο διαμαρτυρόταν στους γονείς της, αρνούμενη να πάει στο ωδείο. Μετά από πιέσεις των γονέων, η μικρή αποκάλυψε ότι ο καθηγητής ασελγούσε σε βάρος της.

Οι αστυνομικές αρχές ταυτοποίησαν δύο ακόμη περιπτώσεις ασέλγειας σε άλλα δύο ανήλικα κορίτσια, 9 και 11 ετών.

Σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για τα κακουργήματα της αποπλάνησης παιδιού, που δεν συμπλήρωσε τα δώδεκα (12) έτη, κατά συρροή και κατ' εξακολούθηση, της κατάχρησης σε ασέλγεια ανηλίκου που δεν συμπλήρωσε τα δεκατέσσερα (14) έτη, κατά συρροή και κατ' εξακολούθηση, από πρόσωπο που παρέδιδε μαθήματα σε ανήλικη, της πορνογραφίας ανηλίκων από δράστη που χρησιμοποίησε ανήλικο που δεν συμπλήρωσε το δέκατο πέμπτο έτος κατ' εξακολούθηση.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications