Το ανθρωπινό αποτύπωμα πατούσας των 290 εκατομμυρίων ετών που ανακαλύφθηκε στο Μεξικό!!!
Το ανθρωπινό αποτύπωμα πατούσας των 290 εκατομμυρίων ετών που ανακαλύφθηκε στο Μεξικό!!!

Ο βράχος χρονολογείτε απο την Πέρμια περίοδο 299 με 251 εκατομμύρια χρόνια πριν, ανακαλύφθηκε στο Νέο Μεξικό και έχει ένα ανθρώπινο αποτύπωμα,που άφησε άνθρωπος περίπου 299 εκατομμύρια χρόνια πριν. Αλλά, εκείνη την εποχή συμφωνα με τους συμβατικούς επιστήμονες του βαράω προσοχή στην μασονία, δεν υπήρχαν άνθρωποι στη Γη.

Η χερσαία ζωή στην Πέρμια περιελάμβανε ποικίλα φυτά, αρθρόποδα, μαλάκια, αμφίβια και ερπετά. Τα τελευταία ήταν κυρίως Συναψίδια (Πελυκόσαυροι Θηραψίδια). Σε τούτη την περίοδο αναπτύχθηκε η χερσαία πανίδα και εμφανίστηκαν τα πρώτα μεγάλα φυτοφάγα και σαρκοφάγα, αλλά φαίνεται πως το οικοσύστημα ήταν εξαιρετικά ασταθές. Προς το τέλος της Πέρμιας εμφανίστηκαν οι πρώτοι Αρχόσαυροι και τα Θηκόδοντα, που εξελίχθηκαν κατά την Τριαδική περίοδο σε δεινόσαυρους.

Πολλοί ειναι αυτοί που λένε ότι η ιστορία που διδάσκουν ουδεμιά σχέση έχει με την αλήθεια. Φανταστείτε ότι ο πλανήτης μας έχει κατοικηθεί από αμέτρητους αρχαίους πολιτισμούς στο παρελθόν, και οι άνθρωποι υπήρχαν και πριν τους δεινόσαυρους, η ήρθαν από άλλου εδώ πριν εκατομμύρια χρόνια στην αρχή της δημιουργίας της Γης, και για άλλη μια φορά τα μασονικά παραμυθία ότι ο άνθρωπος εξελίχθηκε από πιθήκους πάνε περίπατο (βλέπε η γυναίκα 800 εκατομμυρίων ετών ).

Η λεγόμενη «Zapata Track», ανακαλύφθηκε στο Νέο Μεξικό.Η Zapata έχει ένα ανθρώπινο αποτύπωμα σε ασβεστόλιθο της Πέρμιας περιόδου, ανακαλύφθηκε από τον παλαιοντολόγο Jerry MacDonald .Το αινιγματικό ίχνος έχει ερευνηθεί από τον Δρ. Don Patton, ο οποίος ισχυρίζεται ότι ο Περμανικός βράχος του Νέου Μεξικού περιέχει ένα γνήσιο ανθρώπινο αποτύπωμα.

Tα τσιράκια του συστήματος ανά το κόσμο έτρεξαν να κουκουλώσουν το θέμα λέγοντας ότι δεν είναι πραγματικό, επειδή παρουσιάζει αρκετά «αφύσικα χαρακτηριστικά» πρότυπο! όταν δεν μπορούν να πουν για fake news λένε ότι ειναι ψεύτικα, στην ανάγκη πληρώνουν κάποιον να φτιάξει η να βγει να πει ότι αυτός το έφτιαξε, βλέπε νεκροψία εξωγήινου που κατά λάθος το έβγαλαν στην δημοσιότητα τα ΜΜΕ,και μετά πλήρωσαν έναν χρήσιμο ηλίθιο να πει ότι αυτός το έφτιαξε και ηταν κούκλα τελικά ο εξωγήινος! άσχετα που έτρεχε κάτι σαν αίμα όταν το έκοβαν με το νυστέρι, η μάζα κατάπιε το παραμύθι τους κλασικά, ότι ηταν "κούκλα", έτσι δουλεύει το σύστημα τους χρονιά τώρα σε πολλά θέματα που δεν ταιριάζουν στο matrix τους. ©ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications