Η Ελλάδα είναι η μονή χωρά που γίνονται μερικά πράγματα που δεν γίνονται σε άλλες χώρες η γίνονται σε μικρότερο βαθμό!
Η Ελλαδα ειναι η μονή χωρα που γίνονται μερικά πράγματα που δεν γίνονται σε αλλες χώρες η γίνονται σε μικρο βαθμό!

Η Ελλάδα ειναι η μονή χώρα που σύσσωμη η κυβέρνηση και μεγάλος μέρος ελληνόφωνων ενοχοποιεί τα θύματα και οχι τους θήτες! πάλι καλά που μια Μυρτώ δεν πέταξε καμιά πετρά να σκοτώσει τον πακιστανό που την άφησε ανάπηρη δηλαδή! και δεν έγινε καμιά πορεία για αυτήν!

Η Ελλάδα ειναι η μονή χώρα που μόνιμος τα σπάνε οι ελληνόφωνοι και δεν κουνιέται φύλλο, μιλάμε για τις πορείες τον δηθεν αντιεξουσιαστών κομμουνιστών, η για την επέτειο τους κατάληψης της εξουσίας, "πολυτεχνειο" η κάθε φορά που ψοφάει ένας δικός τους, μήπως νομίζεται ότι κάνουν πορείες για φασίστες? άλλα τσιρίζουν για ίσα διακαιώματα!

Η Ελλάδα ειναι η μονή χώρα με την πιο δραστήρια σελίδα του μασονικού δικτύου κομμουνιστοσελίδων στο κόσμο, που ολα τα κείμενα τα γραφούν ελληνόφωνοι Σημίτες και απευθύνονται σε χρήσιμους ηλίθιους με επίπεδο νοημοσύνης ζώου ,σε αλλες χώρες ελάχιστοι ασχολούνται με κομμουνιστές Σημίτες ούτε οι ίδιοι οι Σημίτες! επίσης στην Ελλαδα έχει τους πιο πολλούς χρήσιμους ηλίθιους που έχουν κάνει ιδεολογία τους τον κομμουνισμό: παίρνουμε την εξουσία από τους κακούς 'δικτάτορες" σε ιουδαϊκά χεριά, και αυτό έκαναν εδώ και 150 χρονιά με σφαγές γενοκτονίες και πολέμους ! το δε 1920 -1930 όλοι οι κομμουνιστές ήσαν Σημίτες στο γένος μετά μάζεψαν χρήσιμους ηλίθιους...

Η Ελλάδα ειναι η μονή χώρα που μάσονικη ειδική σελίδα με συγκεκριμένο στόχο έχει άνω των 100.000 like ούτε οι αντίστοιχες σε Αμερική εχουν τόσα σε σχέση με τον πληθυσμό που έχει και μαύρους, ούτε αυτοί τους πιστεύουν! σε αντίστοιχες στην Ευρώπη μόλις και μετά βίας πιάνουν τα 50!

Η Ελλάδα ειναι η μονή χώρα που σελίδες δούρειοι ίπποι πιάνουν τα 1 εκατομμύριο like (ούτε στην Αμερική δεν γίνονται αυτά)και στην πρώτη θέση μόλις σε 3 χρονιά!

Η Ελλάδα ειναι η μονή χώρα που ανεξάρτητες πήγες και εναλλακτικής ενημέρωσης δεν έχουν απήχηση όπως γίνεται σε αλλες χώρες! κατα τα αλλα το παίζουν όλοι απόγονοι των αρχαίων που είχαν σημαία την ερευνά!

Η Ελλάδα ειναι η μονή χώρα που η μεγαλύτερη μερίδα του πληθυσμού διαβάζει καθεστωτικές σελίδες που ανήκουν στους "εκλεκτούς" επανδρωμένες σε ορδές αριστερών .

Η Ελλάδα ειναι η μονή χώρα που επι 40 χρονιά κατά βάση βγάζει ελληνόφωνους Σημίτες για πρωθυπουργούς! και θεωρεί τα κόμματα τους για ελληνικά !

Η Ελλάδα ειναι η μονή χώρα που στο ίντερνετ εμφανίζονται ορδές ελληνόφωνων troll παντού και 10 troll ακόμα και με ψεύτικα ονόματα και προφίλ κάνουν φασαρία για 1000 άτομα

Η Ελλάδα ειναι η μονή χώρα που το 90 % του πληθυσμού πιστεύει ότι Χίτλερ ηταν Εβραίος ότι τον πλήρωναν μασόνοι και πως οι ναζι ήθελαν να κατακτήσουν την Ελλάδα και την Ευρώπη!πέραν κάθε λογικής γιατι το λένε οι κομμουνιστές! ξέρετε πολλούς Εβραίους να φτιάχνουν αυτοκίνητα για τον λαό και να κάνουν μια διαλυμένη χώρα σε υπερδύναμη μέσα σε 5 χρονιά? τόσο ηλίθιοι ειστε? και έχει κάνει δεδομένα τα κομμουνιστικά ψέμματα, τώρα που την κατακτήσουν οι Εβραίοι στα αλήθεια πως σας φαίνεται??

Η Ελλάδα ειναι η μονή χώρα που μεγάλη μερίδα πληθυσμού νομιζουν οτι η Γερμανία ειναι ναζιστική και η Μέρκλελ ναζι! αν και αυτό δεν έχει στοιχειώδες λογική, οχι μονο γιατι το 1945 μοιράστηκε στους νικητές μασονους άλλα και γιατί δεν θα έβαζε ορδές λάθρο στην Γερμανία,το αποτέλεσμα των εγκύρων πηγών μαζικής αποβλάκωσης και προπαγάνδας που λέμε.

Η Ελλάδα ειναι η μονή χώρα που θεωρεί τους αδίσταχτους ελληνόφωνους κομμουνιστες και πράκτορες των Άγγλων "κακόμοιρους χωριάτες" που σκότωσαν οι κακοί ναζι! και οι ιδιοι αυτοί κακόμοιροι και αθώοι χωριάτες κατάσφαζαν επι 5 χρονιά Έλληνες και έκαναν παιδομάζωμα!

Η Ελλάδα ειναι η μονή χώρα που υπάρχει ακόμα κομμουνιστικό κόμμα μέσα στην βουλή και επι χρονιά ηταν κανονική εγκληματική οργάνωση που οργάνωνε γενοκτονίες και παράνομο κόμμα, με ορδες χρήσιμων ηλίθιων που κανένας από αυτούς δεν ειναι Έλληνας στο γένος και φαίνεται από τον χαρακτήρα τους, δεν χρειάζεται καν να τους κάνεις εξετάσεις...

Επίσης ένα μεγάλο μέρος του πληθυσμού οχι μονο ειναι ελληνόφωνοι που έχουν υιοθετήσει την Ιουδαϊκή λογική άλλα δεν ειναι καν Έλληνες όπως καυχιούνται, αυτός ειναι και ο λόγος που δεν καταλαβαινουν ότι πολλοί κομμουνιστές στην πραγματικότητα ειναι ελληνόφωνοι εκλεκτοί του Γιαχβέ...

Με το ίντερνετ φάνηκε καθαρά η τραγική κατάστασή που επικρατεί. Και όπως είπαμε σε κάποιον που παρίστανε τον Έλληνα ενώ έλεγε αριστερά ψέμματα ως δεδομένα, και το λεξιλόγιο του ηταν γεμάτο ύβρεις και βωμολοχίες καμια σχέση με αρχαίους που ήσαν ευγενές φυλή: ένας λόγος που δεν καταλαβαίνετε την διάφορα με τους αδίσταχτους ελληνόφωνους ειναι γιατι ειστε όμοιοι με αυτούς πολλοι νεοέλληνες και άλλοι γιατί μεγαλώσατε μαζί τους ..

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications