Μπλόκο σε τάγματα εφόδου γνωστοί και ως δήθεν αντιεξουσιαστές που πήγαιναν στη Θεσσαλονίκη με βαριοπούλες! κανένας φούρνος  γκρεμίστηκε?
Μπλόκο σε τάγματα εφόδου γνωστοί και ως δήθεν αντιεξουσιαστές που πήγαιναν στη Θεσσαλονίκη με βαριοπούλες! κανένας φούρνος θα γκρεμίστηκε?

Μπλόκο σε τέσσερις αντιεξουσιαστές που σχεδίαζαν να μεταβούν στη Θεσσαλονίκη έκανε η ΕΛ.ΑΣ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, χθες η ΕΛ.ΑΣ. στην εθνική οδό Αθηνών-Θεσσαλονίκης, λίγο έξω από την πρωτεύουσα, σταμάτησε όχημα στο οποίο επέβαιναν τέσσερα άτομα.

Όπως προέκυψε, μετά από τον σχετικό έλεγχο, πρόκειται για αντιεξουσιαστές γνωστούς για τη δράση τους στις Αρχές αλλα ειναι ελεύθεροι πάρα το γεγονός που διαπράττουν σωρεία αδικημάτων μερικά εξ αυτών ειναι η δημοσια υποκίνηση μίσους σε μη κομμουνιστές σύσταση εγκληματικής οργάνωσης και πολλά άλλα κατα αλλα μιλάνε για δικαιοσύνη στο ελλαδισταν .

Ο ένας, μάλιστα, το 2014 είχε συλληφθεί για όπλα που είχαν βρεθεί στο σπίτι του.

Στο πορτμπαγκάζ του αυτοκινήτου τους, χθες, κατά τη διάρκεια του ελέγχου, βρέθηκαν βαριοπούλες και αντιασφυξιογόνες μάσκες.

Αρχικά και τα τέσσερα άτομα οδηγήθηκαν στο τμήμα ασφαλείας Ωρωπού και αμέσως μετά στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής, ενώ σήμερα το πρωί θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα. Πληροφορίες από kontranews.gr

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications