Τι έγινε πριν  1.900 χρόνια στην Ρώμη?
Τι έγινε πριν  1.900 χρόνια στην Ρώμη?

Τα παρακάτω αποσπάσματα ειναι από ένα μακροσκελές κείμενο από μια κρίση αληθείας ενός ραβίνου, που ανατρέπει όσα ξέρετε για την ιστορία από πηγή στο εξωτερικό που περιεχέι πολλές αλήθειες άγνωστες στην μάζα και ας ειναι μερικές από αυτές από την εποχή του 1800.

Η πηγή παραμένει κρυφή που σαφώς δεν ειναι καμιά "έγκυρη πηγή" με ουγκ συμμορίτες που για εμας θεωρούνται ελληνόφωνες βάρβαρες φυλές γιαυτό εξάλλου λένε ψέμματα χωρίς ίχνος τροπής, έτσι ειναι και στην ζωή τους αδίσταχτοι, ένας εξ αυτών που εμφανίζεται σε μια αριστερή σελίδα κατα 90% ειναι ελληνόφωνος Ιουδαίος, έγραφε ότι οι λεγόμενοι Ρωμιοί και οι αρχαίοι Έλληνες ηταν ξεχωριστός λαός ενώ ηταν ένα και το αυτό, η Ρωμαϊκή αυτοκρατορία ήσαν η συνεχεία της αυτοκρατορίας του Μέγα Αλεξάνδρου,και εκεινη την εποχή δεν υπήρχαν σύνορα στην Ευρώπη, και όλη η Ευρώπη ηταν ο ίδιος λαός συμπεριλαμβανομένου της σημερινής Ελλάδας.

Μετά την καταστροφή της Ιερουσαλήμ από τους Ρωμαίους, μια νέα πίστη έπρεπε να εμφανιστεί στο παγανιστικό δόγμα της Ρώμης. Εκείνη την εποχή, ένας Εβραίος που ονομαζόταν Σαούλ,η Παύλος εφάρμοσε το νέο αυτό δόγμα για την ανατροπή της ρωμαϊκής εξουσίας καταστρέφοντας το ηθικό των στρατευμάτων με το δόγμα της αγάπης και της μη-βίας, όπως κηρύχθηκε από την μικρή αίρεση των Εβραίων Χριστιανών.Και ο νόμος της Σιών έγινε η επίσημη θρησκεία της Ρώμης.

1.900 χρόνια πριν ήσασταν μια αθώα, ανέμελη, παγανιστική φυλή, το θαύμα και το μυστήριο της ζωής. Είχατε μια ευγενική αισθησιακή κουλτούρα. Ποιος ξέρει τι μεγάλο και ένδοξο πεπρωμένο θα είχατε αν είχατε μείνει μόνοι σαν. Σας πήραμε από το χέρι και σας γκρεμίσαμε οτι πιο όμορφο,και αλλάξαμε την όλη διαδικασία της ιστορίας σας.

Σας κατακτήσαμε όπως κάποιες από τις αυτοκρατορίες σας υποτάχθηκαν στην Αφρική ή την Ασία. Και όλα αυτά τα κάναμε χωρίς στρατούς, χωρίς όπλα, χωρίς αιματοχυσία, χωρίς βία. Με τους Χριστιανοδημοκράτες και με την προπαγάνδα. Σας αναμείξαμε με τις άγριες φυλές της γης, στις αναρίθμητες αγέννητες γενιές. Χωρίς αυτό θα είχατε κατανοήσει τι κάναμε σε εσάς.Τα φυλετικά έθιμα μας έχουν γίνει η ηθική σας και οι νόμοι σας.Έχουμε εμποδίσει την πρόοδό σας.

Συμπέρασμα : Μπορείτε να δείτε σε ταινίες πως παρουσιάζουν τους "κακούς Ρωμιούς" που σκότωναν "αθώους όμβριους"μια από τα ίδια και με τους "κακούς ναζι".. Το απίστευτο μένος τον συμμοριτών υπέρ λαθρο μονο τυχαίο δεν ειναι, πολλοι εξ αυτών σε σχόλια βρίζουν την Ελλαδα, για εμάς όλοι οι συμμορίτες θεωρούνται ελληνόφωνοι και οχι Έλληνες όπως ορθά έλεγαν οι "κακοί ναζι" Δωριείς και οχι μογγόλοι που λένε αυτοί οι κήρυκες του ψεύδους! για την ακρίβεια ειναι μια μείξη από ελληνόφωνες βάρβαρες φυλές μη ευρωπαϊκής καταγωγής και με όμβριους ανάμεσα τους !©ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications