Πάφος: 17μηνο βρέφος σε κώμα - Ουσίες στον οργανισμό του
Πάφος: 17μηνο βρέφος σε κώμα - Ουσίες στον οργανισμό του

Σε κωματώδη κατάσταση μεταφέρθηκε χθες, Τρίτη 14 Αυγούστου, στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου, 17μηνο βρέφος, από την μητέρα του.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, η μητέρα αρχικά είχε αναφέρει στους γιατρούς ότι το παιδί της έπεσε στο έδαφος και κτύπησε στο κεφάλι, την προηγούμενη ημέρα.

Λόγω της κατάστασης στην οποία βρισκόταν, κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά του με ασθενοφόρο στο Μακάρειο Νοσοκομείο στην Λευκωσία. Το παιδάκι τοποθετήθηκε στον αναπνευστήρα αμέσως, ενώ λήφθηκαν δείγματα για τοξικολογικές εξετάσεις. Από αυτές προέκυψε η υπόνοια για την ύπαρξη παράνομων ουσιών στον οργανισμό του.

Η κατάσταση της υγεία του σήμερα, Τετάρτη 15 Αυγούστου, είναι βελτιωμένη, γι' αυτό και του αφαιρέθηκε ο αναπνευστήρας.

Στην σύλληψη του 30χρονου πατέρα του τρίχρονου αγοριού που εντοπίστηκε να περιπλανιέται στους δρόμους τα ξημερώματα, προχώρησε η Αστυνομία Πάφου στις 10.30 περίπου σήμερα .

Ο 30χρονος μεταφέρθηκε στα Γραφεία της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πάφου και ανακρίνεται ενώ εναντίον του διερευνώνται υποθέσεις για παράβαση του νόμου για την προστασία των παιδιών, κακομεταχείριση και εγκατάλειψη παιδιού κάτω των 16 χρόνων.

Σύμφωνα με την Αστυνομία τα ξημερώματα στις 3 πολίτης ενημέρωσε την Αστυνομία ότι ένα παιδάκι περιπλανιόταν μόνο του σε δρόμο στην Πάφο. Περίπολο μετέβη στο μέρος και το οδήγησε στο σταθμό.

Ακολούθως ενημερώθηκε το Τμήμα Ευημερίας, λειτουργός του οποίου το μετέφερε σε παιδική στέγη.

Μετά από εξετάσεις διαπιστώθηκε ότι οι γονείς του είναι κοινοτικοί μόνιμοι κάτοικοι Πάφου ηλικίας 23 και 30 ετών.

Post A Comment:

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications