Έχουν συγκεντρωθεί 36,5 εκατ. ευρώ για τους πυρόπληκτους, μαντέψτε που θα πάνε τα περισσότερα από αυτά αν οχι τα μισά
Έχουν συγκεντρωθεί 36,5 εκατ. ευρώ για τους πυρόπληκτους, μαντέψτε που θα πάνε τα περισσότερα από αυτά αν οχι τα μισά

Διαβάστε την γνωστή αριστερή υποκρισία προς το παρόν που γυρίζει στο ίντερνετ ,αφού να φανταστείτε έχουμε φτάσει σε σημείο να ξεχωρίζουμε αν ένα post το έχει γράψει αριστερός, έχουν ένα "ιδιαίτερο" τρόπο γραφής γεμάτο ψεύδος και υποκρισία,λες και βγήκαν όλοι από την ίδια σχολή προπαγάνδας! όπως για παράδειγμα αναφέρονται συχνά υποκριτικά σε "συνανθρώπους μας" αλλα στην ουσία δεν δίνουν δεκάρα ειδικά αν δεν ειναι αριστεροι! και εννοείτε "μεταναστες"! το "συνανθρώπους μας" το γράφουν και οι ελληνόφωνοι! κάτι μάθαμε μέσα από τις κρυφό-αριστερές και οχι μονο σελίδες τους δηθεν έγκυρες πήγες,(μπαίνουμε για να δούμε πως χειραγωγούν την μάζα), μονο αυτοι που έχουν πατήσει like στις σελίδες τους δεν ξέρουν σε τι σελίδες ειναι .

Την εκτίμηση ότι η ανείπωτη τραγωδία συνέβαλε ώστε η κοινωνία να αποκτήσει συνειδητότητα σε ό, τι αφορά τα μέτρα που πρέπει να ληφθούν από τις αρμόδιες αρχές, εξέφρασε ο πρόεδρος της Βουλής, Νίκος Βούτσης, μιλώντας στην ΕΡΤ, τονίζοντας ότι για λόγους σεβασμού προς τα θύματα, η χώρα πρέπει να μείνει πολιτικά και οικονομικοκοινωνικά σταθερή και να μην υπάρξουν τακτικισμοί και αιφνιδιασμοί.

Πρόσθεσε ότι πλέον είναι πιο ώριμο από ποτέ «δυστυχώς πάνω στο λίπασμα της τραγωδίας» να αλλάξει η κατάσταση που αφορά την δόμηση, «αλλιώς θα είμαστε άξιοι της μοίρας μας», παραδεχόμενος ότι «θα έπρεπε να υπάρξει μεγαλύτερη τόλμη» στο ζήτημα των κατεδαφίσεων.

Αναφερόμενος στον ειδικό λογαριασμό για τους πυρόπληκτους, είπε ότι έχουν συγκεντρωθεί 36,5 εκατ. ευρώ και άλλα τόσα ή και περισσότερα είναι διατεθειμένοι να διαθέσουν ιδιώτες, με τους οποίους βρίσκεται σε επαφή η κυβέρνηση, για συγκεκριμένες δράσεις.

Κάλεσε δε όσους οργανώνουν συναυλίες για την συγκέντρωση χρημάτων, να ενημερώνουν το υπουργείο Οικονομικών, ώστε να διασφαλιστεί η διαφάνεια στην όποια δράση.

Αναφερόμενος στην στάση της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ο κ. Βούτσης έκανε λόγο για συγκεκριμένα συμφέροντα που εξωθούν τη ΝΔ σε στείρα κριτική.

Σε ό, τι αφορά την οικονομία, ο πρόεδρος της Βουλής αναφέρθηκε στην σημασία της ασφαλούς εξόδου από τα μνημόνια, βοηθούντων του τουρισμού και της μείωσης της ανεργίας και χαρακτήρισε ως θετικό μήνυμα την αναβάθμιση από τον οίκο Fitch.

Επίσης, σημείωσε ότι την 1η Οκτωβρίου θα κατατεθεί στη Βουλή ο προϋπολογισμός και στη ΔΕΘ ο πρωθυπουργός θα είναι έτοιμος ώστε να είναι σαφής σε όλα τα ζητήματα που άπτονται αυτού και πρόσθεσε ότι η έξοδος από τα μνημόνια θα φέρει αλλαγή που θα είναι κατανοητή από τους πολίτες, με μέτρα που θα δώσουν ανακούφιση, αλλά και ελπίδα για το άμεσα προσεχές μέλλον.

Εξάλλου, εκτίμησε ότι δεν υπάρχει λόγος για πρόωρες εκλογές, ενώ σχετικά με τον ενδεχόμενο ανασχηματισμό, ανέφερε ότι είναι πρωτοβουλία του πρωθυπουργού αν και πότε θα πραγματοποιηθεί.

Post A Comment:

1 comment

Ανώνυμοςείπε...

Βουτση ετσι λες ε οτι δεν υπαρχει λογος για προωρες εκλογες. θα το δουμε αυτο αλλα να ξερεις πισω εχει η αχλαδα την ουρα. το θεμα ειναι οτι εξουσια δεν θα ξαναδεις στον απαντα αιωνα ουτε και με τα κιαλια!!!

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications