Αδιανόητη δήλωση Μπαλάφα: Η Λέσβος δεν έχει πληγεί από το Μεταναστευτικό, δεν είχε ποτέ τουρισμό . ΒΙΝΤΕΟ
Αδιανόητη δήλωση Μπαλάφα: Η Λέσβος δεν έχει πληγεί από το Μεταναστευτικό, δεν είχε ποτέ τουρισμό . ΒΙΝΤΕΟ

Αδιανόητη δήλωση Μπαλάφα: Η Λέσβος δεν έχει πληγεί από το Μεταναστευτικό, δεν είχε ποτέ τουρισμό και οι κάτοικοι το έχουν αποδεχθεί. ΒΙΝΤΕΟ

Ο Υφυπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννης Μπαλάφας μιλώντας για τις εξελίξεις στο προσφυγικό/μεταναστευτικό στο κανάλι Ε και την εκπομπή «Από νωρίς…» με τον Βαγγέλη Γιακουμή, τη Δέσποινα Βλεπάκη και την Ανθή Βούλγαρη, τόνισε μεταξύ άλλων:..

«Το ΥΜΕΠΟ προωθεί σε αυτή την φάση, τις διαδικασίες για την ουσιαστική μείωση του προσφυγικού και μεταναστευτικού πληθυσμού που βρίσκεται στα νησιά του ΒΑ Αιγαίου, μέχρι το φθινόπωρο. Στην κατεύθυνση αυτή ενισχύει τη χωρητικότητα των δομών στην ενδοχώρα, επισπεύδει τις διαδικασίες εξέτασης των αιτημάτων ασύλου και συνεχίζει την μετακίνηση, όσων δικαιούνται, από τα νησιά στην ενδοχώρα».

Σε εκείνο το σημείο πρόσθεσε: «Αιχμή της κυβερνητικής πολιτικής σε ευρωπαϊκό επίπεδο είναι η αναθεώρηση του κανονισμού του Δουβλίνου ώστε να μην δέχεται η Ελλάδα δυσανάλογο βάρος από τις εισροές. Απαιτείται δίκαιη και αναλογική, υποχρεωτικού χαρακτήρα κατανομή του προσφυγικό πληθυσμού σε όλα τα κράτη-μέλη της Ευρώπης»

Για να καταλήξει στο αδιανόητο: «Σε σχέση με την αποσυμφόρηση των νησιών Λέσβος και Σάμος» ο κ. Μπαλάφας σημείωσε ότι «υπάρχει η δέσμευση μέχρι το τέλος Σεπτεμβρίου ένας μεγάλος αριθμός προσφύγων θα φύγει από εκεί και θα μετακινηθεί προς την ενδοχώρα σε ανοιχτές δομές φιλοξενίας, η σε διαμερίσματα.

Δεν χρειάζεται καταστροφολογία, κακομοιριά και μιζέρια γιατί στα νησιά μας έχει εκτιναχθεί ο τουρισμός. Η Λέσβος δεν έχει πληγεί από το Μεταναστευτικό, δεν είχε ποτέ τουρισμό και οι κάτοικοι το έχουν αποδεχθεί», σημείωσε. Αναλυτικά η απίστευτη δήλωση του Υφυπουργου Μεταναστευτικής Πολιτικής που….. εξοργίζει:

skeftomasteellhnika

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications