Αναρωτιούνται: Η προσβολή της Παναγίας είναι ποινικό αδίκημα δεν αντέδρασε κανείς! όταν τους καλύπτουν σε σωρεία αδικημάτων
Αναρωτιούνται: Η προσβολή της Παναγίας είναι ποινικό αδίκημα δεν αντέδρασε κανείς! όταν τους καλύπτουν σε σωρεία αδικημάτων

Γράφουν οι πιστοί:
Υβρίζουν ελεύθερα τα θρησκευτικά σύμβολα: Η προσβολή στο πρόσωπο της Παναγίας είναι ποινικό αδίκημα και όμως δεν αντέδρασε κανείς.

Ντροπή για την ορθόδοξη εκκλησία, για την ΕΣΗΕΑ, για τις δικαστικές αρχές και για το τμήμα ασφαλείας της αστυνομίας που ασχολείται με τον αντιρατσιστικό, που δεν αντέδρασαν καθόλου ούτε διαμαρτυρήθηκαν για την ασέβεια που έδειξε στο πρόσωπο της Παναγίας ο τηλεοπτικός δημοσιογράφος εν ονόματι Δήμος Βερύκιος.

Ο κύριος αυτός που τυγχάνει να έχει και θέση αντιπροέδρου στον τηλεοπτικό σταθμό ALPHA ανάρτησε όπως όλοι είδαμε πια, την εικόνα της Παναγίας μας, για χάριν αισχρού νοήματος με έναν αρουραίο στο πρόσωπό της και ένα ποντίκι στο πρόσωπο του Ιησού.

Βοήθεια χριστιανοί!!!! μα σοβαρά μιλάτε τώρα? είδατε να επέμβει εισαγγελέας η ψυχολόγος να μαζέψει τον σχιζοφρενή συμμορίτη του ΚΚΕ που καθύβριζε την Παπαχρήστου ? και αντί να του κάνουν μηνύσεις το έκαναν share παντού λες και δεν θα μπορεί να κοιμηθεί! από τα μικρά πλοκάμια πολεμάς το τέρας πρώτα, τι να πεις; νεοέλληνες! μάλιστα μάθαμε ότι την είχαν αποκλείσει πιο παλιά από τους αγώνες εξαιτίας αυτών των συμμοριτών.

Αναρωτιούνται: Η προσβολή της Παναγίας είναι ποινικό αδίκημα δεν αντέδρασε κανείς! όταν τους καλύπτουν σε σωρεία αδικημάτων

Αυτοί με το παραμικρό τρέχουν στα δικαστήρια τους πάντες κανονικά έπρεπε να του γίνει δίωξη για:
-Απατηλή πρόκληση βλάβης
-Δυσφήμηση
-ρητορική μίσους
Δημόσια υποκίνηση βίας ή μίσους (βλέπε κηρύγματα μίσους ΚΚΕ όσοι δεν ειναι μαζί μας ειναι φασίστες κάψιμο στην πυρά, η δείτε συμμορίτες στο facebook τι θανάσιμο μίσος έχουν, η συμπεριφορά τους αυτή μονο τυχαία δεν είναι .
-προσβολή προσωπικότητας
Ρατσισμός ,οι κομμουνιστες έχουν θανάσιμο μίσος κατά βάθος σε μια συγκεκριμένη φυλή ήδη από την εποχή που δημιούργησαν τον κομμουνισμό, έχουν και σχετικό σήμα και κάνουν Δημόσια υποκίνηση μίσους μόνιμος, αλλα λενε ρατσιστές όλους τους άλλους, απίστευτο?, τους λογικούς, τους σκεπτόμενους και τους μη ηλίθιους που δεν υιοθετούν οτι τους λένε αυτοί, οι λογικοί ειναι ο εχθρός τους άρα φασίστες, που ειναι ταμπέλα ενώ οι συμμορίτες δεν ειναι ταμπέλα αλλά κάτι πολύ χειρότερο, πίσω απο αυτούς τους χρήσιμους δογματικούς ηλίθιους που έχουν μαζέψει η isis ειναι αγγελούδια μπροστά τους. Όλο το δικαστικό σώμα ειναι δικοί τους η χρήσιμοι ηλίθιοι που εφαρμόζουν τους νομούς τους πέραν κάθε λογικής τύπου φοβάσαι τα φίδια και τις κατσαρίδες μαντάμ? είσαι ομοφοβική νεοναζί φασίστρια!.

Μια παρόμοια φώτο να απεικονίζει την πανάγια ως τέρας βρήκαμε στο προφίλ ενός κομμουνιστή antifa με κλήση στο σατανισμό(όπως πολλοί συμμορίτες εξάλλου), τον πετύχαμε σε σελίδα που οι περισσότεροι σχολιαστές και αυτοί που πατούν like share(εκτός από κάτι ηλίθιους που δεν ξέρουν ποιους διαβάζουν) ειναι συριζοτρολλ,πάσης φύσεως ελληνόφωνοι, αδελφές, κομμουνιστές,αριστεροι, antifa και ψεύτικα προφίλ. Έκτος την ηλιθιότητα της μάζας που στηρίζει αυτούς που τον δουλεύουν πάντα, ψυχολογήσαμε και τους συμμορίτες στο facebook και πως δουλεύει το σύστημα τους, και πολλά άλλα.

Το καλύτερο σας το αφήσαμε για το τέλος, σε περίπτωση πόλεμου δεν θα είχαν κανένα πρόβλημα να κάνουν τα ίδια όπως έκαναν το 1940 -1950. Προς το παρόν συνεχίστε να διαβάζεται στο ιντερνέτ τις ιστοσελίδες τους και να έχετε τα ψέμματα τους ως δεδομένα,μαζί με τους ψευδό-πατριώτες.

Post A Comment:

1 comment

Ανώνυμοςείπε...

Ευχομε η παναγια μας και ο Ισους χρηστος να τημορισει αυτούς ληπαμε παρα πολυ για αυτά που γίνονται καικανης δεν περνει την ευθύνη δεν σέβονται τίποτε την θρησκεία μας κανης δεν μπορη να την σβήσει κανης δεν θα μπορέσει να μας αλαξη κανης και ποτέ,,,,,

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications