Ο πρώην vegan, παχύσαρκος, άρχισε να τρώει μόνο ωμό κρέας,και μονο τότε έχασε βάρος!
Ο πρώην vegan, παχύσαρκος, άρχισε να τρώει μόνο ωμό κρέας, μονο τότε έχασε βάρος!!

Ο 26χρονος Αμερικανός Andrew Graf από την σχολική ηλικία ήταν υπέρβαρος. Προσπαθώντας να χάσει βάρος,έκανε πολλές διαφορετικές δίαιτες, αλλά τίποτα δεν τον βοήθησε. Μέχρι τη στιγμή που ο Andrew έκανε μια δίαιτα με ωμό κρέας, ζύγιζε 135 κιλά.

Τώρα ο άντρας ζυγίζει 84 κιλά, επιπλέον, έχει κανονική την πίεση, και καλύτερη «σαφήνεια του μυαλού» όπως λέει, καθώς και λίμπιντο. Ο Andrew Graf εργάζεται ως εντομολόγος και ζει στο Τέξας. Μετά τη μετάβαση στο ωμό κρέας, θεωρεί τον εαυτό του ένα εντελώς νέο άτομο. Το παράδειγμά ηταν έκπληκτο τόσο που οι περισσότεροι οι συγγενείς του αποφάσισαν επίσης να μεταβούν σε ωμό κρέας.

"Προσπαθώντας να χάσω βάρος, δοκίμασα να γίνω vegan με αυστηρό υπολογισμό των θερμίδων. Παράλληλα, με γυμναστική, αλλά το λίπος αρνήθηκε πεισματικά να πάει φύγει. Και τότε άκουσα για μια διατροφή με ωμό κρέας, και στην αρχή νόμιζα ότι ήταν τρέλα. Ωστόσο, αποφάσισα να δοκιμάσω και βλέποντας τα πρώτα αποτελέσματα, δεν μπορούσα να πιστέψω στα μάτια μου, τώρα ζω σε έναν εντελώς νέο κόσμο για τον εαυτό μου. "

Σύμφωνα με τον Andrew, τρώγοντας ωμό κρέας, καταναλώνει πολύ λιγότερη τροφή από πριν. Για να χορτάσει αρκεί μόνο ένα μικρό κομμάτι. Επιπλέον, λέει ότι τώρα λαμβάνει όλες τις χρήσιμες βιταμίνες του κρέατος στο σύνολό τους, καθώς το μαγείρεμα καταστρέφει μέρος των θρεπτικών ουσιών.

Ο Andrew σταμάτησε εντελώς να παίρνει υδατάνθρακες και χρειάζεται μόνο 500-900 γραμμάρια ωμού κρέατος την ημέρα προτιμά ένα τεμαχισμένο ήπαρ, καθώς κιμά και μυελό των οστών, το οποίο λέει οτι ειναι απίστευτα νόστιμο.

Αφού άρχισε αυτή την δίαιτα, σύντομα αισθάνθηκε καλύτερα , καθώς είχε περισσότερη σαφήνεια στο νου, έγινε πιο ενεργητικός και βελτίωσε επίσης την ψυχική του υγεία. Πολλοί ειδικοί λένε ότι μια δίαιτα ωμού κρέατος οδηγεί σε αύξηση της χοληστερόλης και στο κίνδυνο καρδιακών παθήσεων. Αλλά σύμφωνα με αυτόν το μονο πρόβλημα ειναι μια δυσάρεστη οσμή από το στόμα του και ένα μικρό εξάνθημα. Και δεν το βλέπει αυτό ως μεγάλο πρόβλημα.

Ο σημερινός τρόπος ζωής ο Andrew, ειδικά με τη φήμη του πρώην vegan, είναι μια πρόκληση για ολόκληρη την vegan κοινότητα. Ωστόσο, λέει ότι όταν βρισκόταν σε μια vegan διατροφή, ήταν πολύ υποτονική και συχνά υπέφερε από μια αίσθηση φουσκώματος.

Ο Andrew υπέφερε από υπερβολικό βάρος από την παιδική ηλικία, κυρίως λόγω του γεγονότος ότι ολόκληρη η οικογένειά του ήταν επίσης πολύ παχύσαρκη. Τώρα, βλέποντας μπροστά του ένα πρότυπο, πολλοί από τους συγγενείς του αποφάσισαν επίσης να τρώνε ωμό κρέας.

«Οι Vegans μπορεί να το βλέπουν αυτό ως απειλή, αλλά πολλά μέλη της οικογένειάς μου είναι υπέρβαροι και ένας συγγενής μου πέθανε νέος από αυτό, για μένα αυτή η μέθοδος λειτούργησε, και τώρα διδάσκω την οικογένειά μου πώς να τρώνε σωστά ..»
Απόδοση ©ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ

Post A Comment:

3 comments

Ανώνυμοςείπε...

Το κρέας το μαγειρεύουμε για να μην υπάρχει κίνδυνος κατανάλωσης παρασίτων. Γίνεται κατά κάποιο τρόπο "απολύμανση".
Τα αυγά των παρασίτων καταστρέφονται με τις υψηλές θερμοκρασίες στο μαγείρεμα και είναι καλύτερα να είναι καλά ψημένο (όχι καμένο) και όχι μισο-ωμό με αίματα.
Ποιός μου λέει ότι το αδυνάτισμα του δεν οφείλεται στην ανάπτυξη ταινίας στο έντερο του (λόγω του ωμού κρέατος) γιαυτό και αδυνάτισε;

Unknownείπε...

Έχουμε δεί τόσες πολλές χαζομάρες ακόμα μια προστίθεται στην συλλογή μας.

Unknownείπε...

Γενικά δεν περίμενα διαφορετική αντίδραση από Έλληνες. Πιο εύκολα βρίσκετε ναρκωτικά στην Ελλάδα παρά ωμό, φρέσκο γάλα από καθαρές πηγές ή κρέατα από ζώα που ταΐζονται φυσικά και όχι με σιτηρά (ειδικά στα μοσχάρια χαλάει η ποιότητα του κρέατος, αλλά στα @@ σας εσείς, φερε δω και το τρώμε, ο γιατρός θα μας κάνει καλά μετά!). Είστε ένας λαός που ακολουθεί την φιλοσοφία "Πίστευε, και μη ερεύνα. Αν το λένε οι Αμερικάνικες αρχές, αγορασμένες από πολυεθνικές εταιρίες που προωθούν τα συμφέροντά τους εις βάρος της υγείας του κόσμου, σε συνδυασμό πάντα με την χαιρεκακία του ιατρικού συστήματος, τότε είναι η ΑΝΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΗ αλήθεια και όποιος λέει αλλιώς είναι τσαρλατάνος, ανόητος και βλάκας. Αν δεν το δείξει η τηλεόραση, ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ. Γι'αυτό είστε αποικία των Αμερικανών, και αποθήκη της Ευρώπης. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications