Το συγκλονιστικό βίντεο δείχνει ένα ελικόπτερο της αστυνομίας του Λος Άντζελες να παρακολουθεί ένα UFO
Το συγκλονιστικό βίντεο δείχνει ένα ελικόπτερο της αστυνομίας του Λος Άντζελες να παρακολουθεί ένα UFO

Αν και φαίνεται απίστευτο, η αστυνομία μερικές φορές ειναι μάρτυρες περιστατικών που είναι δύσκολο να εξηγηθούν. Και δεν μιλάμε για παραφυσικά γεγονότα, μάλλον πρόκειται για συναντήσεις με ΑΤΙΑ και όντα από άλλους κόσμους.

Υπάρχουν διάφορες επιβεβαιωμένες περιπτώσεις με μάρτυρες την αστυνομία, όπως το UFO που καταγράφηκε το 2016 από έναν πιλότο ελικοπτέρου της βρετανικής αστυνομίας στα 300 μέτρα ύψος,η επίσκεψη UFO επιβεβαιώθηκε από την αστυνομία, ακόμη ένας βρετανός αστυνομικός ισχυρίστηκε ότι είχε απαχθεί από εξωγήινους, μήπως ηταν συνομοσιολόγοι όλοι αυτοί?

Αυτά είναι μονο μερικά από τα περιστατικά που δείχνουν πώς σε πολλές περιπτώσεις η αστυνομία κάνει παρεμβάσεις πέρα ​​από τα καθήκοντα της. Και τώρα, ένα βίντεο δείχνει ένα ελικόπτερο της αστυνομίας που γυρίζει γύρο αυτό που φαίνεται να είναι ένα UFO πάνω από το Λος Άντζελες.

UFO πάνω από το Λος Άντζελες
Το βίντεο που φέρεται ότι καταγράφηκε στον ουρανό του Λος Άντζελες δείχνει ένα ελικόπτερο της αστυνομίας να περιτριγυρίζει ένα ύποπτο αντικείμενο που έχει εντοπιστεί (UFO) . Το εκπληκτικό βίντεο μεταφορτώθηκε στο YouTube από το κανάλι "thirdphaseofmoon " στις 21 Ιουλίου, όπου εξηγεί ότι καταγράφηκε από έναν κάτοικο όταν άκουσε ένα παράξενο θόρυβο έξω από το σπίτι του. Ο μάρτυρας αποκάλυψε ότι κατέγραψε το μυστηριώδες θέαμα στον ουρανό με το smartphone του, αφού είδε πως το παράξενο αντικείμενο το ακολουθούσε ένα ελικόπτερο από το Αστυνομικό Τμήμα του Λος Άντζελες.

"Το περιστατικό κράτησε περισσότερο από 12 λεπτά", αποκάλυψε ο μάρτυρας, ο οποίος θέλησε να παραμείνει ανώνυμος. "Νόμιζα ότι έψαχναν κάποιον. Δεν μπορώ πραγματικά να πω τι ήταν αυτό, ακούγεται γελοίο, αλλά έμοιαζε με ένα διαστημόπλοιο με δύο παράθυρα. "

Και όπως ήταν αναμενόμενο, το βίντεο έγινε viral στο Διαδίκτυο, πολλοί υποστηρίζουν ότι οι κυβερνητικές υπηρεσίες, συμπεριλαμβανομένης της NASA, γνωρίζουν πολύ καλά την ύπαρξη των εξωγήινων όντων στον πλανήτη μας.

Οι σκοταδιστές συνήθεις ύποπτοι με αριστερές τάσεις που κόπτονται να λένε τα πάντα "θεωρίες συνωμοσίας" σύμφωνα με την μασονική γραμμή, τα ίδια έλεγαν και για τις εφευρέσεις του Tesla και οχι μονο, ( γιαυτό δεν υπάρχει ιστορικά εφευρέτης της ράτσας τους),ισχυρίστηκαν ότι το παράξενο αντικείμενο στον ουρανό θα μπορούσε να είναι ένα απλό drone η ίσως ένα μπαλόνι ηλίου και το ελικόπτερο της αστυνομίας πήγε απλά το επιβεβαιώσει!! και άλλα τέτοια χαζά, πήγε η αστυνομία να δει αν ειναι μπαλόνι η drone,μπαλόνι ενώ ειναι ακίνητο και φυσάει αέρας όπως φαίνεται στο βίντεο,drone με τέτοιο σχήμα και τοσο μεγάλο δεν υπάρχει, το παίζουν και 'ειδικοί" επι πάντως, αντί να πουν δεν ξέρουμε τι ηταν .©ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications