Ένα έγγραφο  αναφέρει ότι η Ανταρκτική παρακολουθείται από ΑΤΙΑ
Ένα έγγραφο  αναφέρει ότι η Ανταρκτική παρακολουθείται από ΑΤΙΑ

Το επίσημο έγγραφο του 1965 αναφέρει ότι UFO πλησιάζουν τις στρατιωτικές βάσεις στην Ανταρκτική.

Χώρες όπως η Χιλή, η Αργεντινή και η Μεγάλη Βρετανία ενημέρωσαν τους ανωτέρους τους για τα γεγονότα αυτά, η ιστορία έφτασε στον Τύπο. Ένα αρχείο που αποχαρακτηρίστηκε από τους Βρετανούς περιέχει ολόκληρη την ιστορία.

Το έγγραφο είναι επίσημο και πληροφορεί ότι αρκετοί μάρτυρες είδαν UFO στην Ανταρκτική.
Από έγγραφα που κυκλοφόρησαν από τη CIA χάρη νόμο περί ελευθερίας της πληροφορίας, υπάρχουν αμέτρητα έγγραφα σχετικά με τα UFO. Αυτά τα έγγραφα διατίθενται δωρεάν στην επίσημη ιστοσελίδα της CIA.

Τα έγγραφα της CIA και του FBI υποστηρίζουν διάφορα που πολλοι αποκαλούν θεωρίες συνωμοσίας όπως τους έχουν μάθει και αυτόματα παύει να υπάρχει ένα γεγονός ως δια μαγείας! αυτά μονο στα μυαλά ηλίθιων συμβαίνουν,τα έγγραφα ειναι απο επιστήμονες ,στρατιωτικό προσωπικό και διάφορους μάρτυρες.

Ο Theodor C. Loder ομότιμος Καθηγητής επιστημών στο πανεπιστήμιο του New Hampshire δήλωσε:" Τα ευφυή όντα άλλων συστημάτων αστέρων επισκέπτονται τον πλανήτη μας. Είναι γνωστοί ως Επισκέπτες, Άνθρωποι των Αστέρων, Et, κλπ. ... Επισκέπτονται τη Γη τώρα. Αυτό δεν είναι θέμα εικασίας ή μελαγχολικής σκέψης. "

Ο πρώην αστροναύτης Eugene Cernan, πρώην αρχηγός του Πολεμικού Ναυτικού των Ηνωμένων Πολιτειών, συμμερίζεται την ιδέα για τους προηγμένους εξωγήινους πολιτισμούς στο σύμπαν. Ο Cernan είπε: Έχω ερωτηθεί για τα UFO και είπα δημοσίως ότι ειναι από κάποιο άλλο πολιτισμό .

Αν πιστεύετε ότι τα ΑΤΙΑ ειναι θεωρίες συνωμοσίας (τι ηλίθιος όρος) διαβάστε αυτό το έγγραφο της CIA που αναφέρει ΑΤΙΑ πάνω από στρατιωτικές εγκαταστάσεις στην Ανταρκτική.

Το έγγραφο αναφέρει: Μια ομάδα κόκκινων, πράσινων και κίτρινων ιπτάμενα πιατάκια (UFO) πετάνε πάνω από το νησί Deception για δύο ώρες στις βάσεις της Αργεντινής, της Χιλής και της Βρετανίας (στρατιωτικές) στην Ανταρκτική. Τα ιπτάμενα πιατάκια επίσης πετούν σε σχηματισμό πάνω από τους Orkneys του Νότου ».
©ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications