Την είδε Highlander αποκεφάλισε τη γυναίκα του γιατί τον… διέταξε ο Θεός να τη σκοτώσει!!!
Aποκεφάλισε τη γυναίκα του γιατί τον… διέταξε ο Θεός να τη σκοτώσει!!!

Της έκοψε το κεφάλι μπροστά στην κόρη τους γιατί το είπε ο… Θεός. Σοκάρει η υπόθεση στις ΗΠΑ, με έναν άνδρα να δολοφονεί με τον πιο φρικτό τρόπο τη γυναίκα του.

Το ειδεχθές έγκλημα έγινε την Κυριακή και ο δράστης είπε κατά την απολογία του ότι πριν προχωρήσει στην αποτρόπαια πράξη είχε «μιλήσει με τον Θεό» που τον διέταξε να τη σκοτώσει «γιατί δεν μετανοούσε»!

Στιγμές μετά το φόνο ο Τίμοθι Χερνάντεζ είπε στην κόρη του να «αποχαιρετήσει τη μανούλα».
Το ζευγάρι έμενε στο Μάουντ Βέρνον μαζί με τους γονείς του άνδρα οι οποίοι εντόπισαν τη σορό της κοπέλας το μεσημέρι της Κυριακής.

Όπως είπαν στην αστυνομία, το προηγούμενο βράδυ το ανδρόγυνο είχε έντονη λογομαχία.
Σύμφωνα με τους αστυνομικούς ο 32χρονος άνδρας ανέφερε δύο στίχους από τη Βίβλο κατά την απολογία του επαναλαμβάνοντας πως αυτό που έκανε «ήταν θέλημα Θεού».

Πριν προχωρήσει στο έγκλημα της έδωσε την ευκαιρία να «μετανοήσει», αλλά εκείνη αρνήθηκε.
«Ο Τίμοθι δήλωσε πως την χτύπησε και εν συνεχεία αφαίρεσε το κεφάλι της από το σώμα της», αναφέρουν οι αστυνομικοί που ερευνούν την υπόθεση.

Η 3χρονη κόρη τους ενώπιον της οποίας έγινε το έγκλημα, είπε στους αστυνομικούς πως «είδε τον μπαμπάκα να κόβει τη μανούλα με ψαλίδι», αλλά όπως ανέφερε η αστυνομία το όπλο που χρησιμοποιήθηκε ήταν ένα χασαπομάχαιρο.

Το κοριτσάκι είπε επίσης πως «δεν ήξερε γιατί η μανούλα είχε κλειστά τα μάτια της και το πρόσωπό της ήταν μέσα στα αίματα» όταν ο πατέρας του του είπε να την αποχαιρετήσει.

Ο Χερνάντεζ, που κατηγορείται για φόνο πρώτου βαθμού, επεσήμανε στους αστυνομικούς ότι «δεν είναι τρελός γιατί ένα τρελό άτομο δεν θα τους έλεγε την αλήθεια».

«Είναι σαν ένα κακό όνειρο», ανέφερε συντετριμμένη η αδερφή του θύματος.
«Η Κονς ήταν ένα αξιαγάπητο πρόσωπο που έβαζε πάντα το παιδί της πάνω από οποιονδήποτε άλλον.
»Παρά τις προκλήσεις που αντιμετώπισε στη ζωή της προσπάθησε να μείνει θετική. Το χαμόγελό της φώτιζε το σπίτι, δεν θα την ξεχάσουμε ποτέ. Μας λείπει».

Ο Χερνάντεζ βρίσκεται υπό κράτηση και η δίκη είναι προγραμματισμένη για τις 6 Σεπτεμβρίου.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications