Τι έγινε με τον  Αρτέμη Σώρρα τελικά? ένα βίντεο στο ΟΛΑ του 2017  και άλλα ελληνικά παρατράγουδα!
Τι έγινε με τον  Αρτέμη Σώρρα τελικά? ένα βίντεο στο ΟΛΑ του 2017  και άλλα ελληνικά παρατράγουδα!

Μήπως τον δολοφόνησαν να ξεμπερδέψουν μια και καλή από την παρουσία του? είδαμε live πως χειραγωγούν την μάζα εκτός από δημοσιογράφους πράκτορες και ορδές αριστερα troll που σχολιάσουν παντού δήθεν ως άσχετοι, επιστράτευσαν και δικούς τους στο youtube να λένε κατα του Σώρρα έτσι έχουν τσάμπα προώθηση στα κανάλια τους .

Στο βιντεο αναφέρεται ότι αν ενα μέλος μιας ομάδας σκοτώσει κάποιον, όλη η ομάδα θεωρείτε εγκληματική οργάνωση! η παράνοια στο μεγαλείο της, το έκαναν αυτο με την Χ.Α!! όταν έχεις συμμορίτες που παριστάνουν τους δικαστές και τους δικηγόρους όλα γίνονται.

Σε άλλο σημείο αναφέρεται σε κάποια δολοφονία με "πράσινους δράκους" χμμ, mind control; η παραισθησιογόνα ώστε να σκοτώσει και τον μπλέξουν; θεωρίες συνωμοσίας θα πουν κάποιοι έξυπνοι που η αντίληψη τους περιορίζεται μονο σε αυτά που τους έμαθαν! μέχρι εκεί φτάνει η νοημοσύνη τους, και ένα άτομο το έκαναν να παίρνει ψυχοφάρμακα έτσι,ειναι "θεωρίες συνωμοσίας" κατά τα άλλα... Δεν μας άφορα αν έχει η δεν έχει τα 600 δις αλλα ποιοι τον κυνήγησαν με ψέμματα.

Άλλο θέμα: που πας ρε Καραμήτρο Αρτέμη Σώρρα; δεν βλέπεις ότι χειραγωγούν την μάζα λες και ειναι πρόβατα; τους έχουν μαζέψει σε δίκες τους ιστοσελίδες και τους κάνουν πλύση εγκεφάλου κάθε μέρα, είχαν την ευκαιρία να πάρουν γνώση μεσώ ίντερνετ και αντί να μάθουν έγιναν πιο ηλίθιοι αφού ότι και να ψάχνουν τους βγάζει αριστερές σελίδες η google πρωτες πρωτες! εκτός οτι διαβάζουν αριστερούς κήρυκες τους ψεύδους για έγκυρες πήγες! εδώ τα αυτονόητα του λες και θα πέσει να σε φάει η πλειοψηφία!

Όλες οι ιστοσελίδες τους εκτός της διασπορά αριστερών ψευδών ειδήσεων, έχουν κάνει την ιστορία κουρέλια, αν πάρεις τα ψέμματα τους που έχουν γίνει δεδομένα από την μάζα από τις σελίδες τους (μονο το σφυροδρέπανο λείπει) που τις έχουν και για έγκυρες πήγες ,και τα συνδυάσεις μεταξύ τους δεν ταιριάζουν!απορίας άξιο ειναι πως έχουν γίνει δεδομένα από την μάζα. Θα πει κάποιος εδώ έβγαλαν επίσημα τους κομμουνιστες να σωθούν τι ψάχνεις να βρεις? και δεν ειναι κανένας έλληνας στο γένος από αυτούς ..

Που πας ρε Καραμήτρο Αρτέμη Σώρρα; 2! ποιοι "ελλανιοι" ενα μεγάλο μέρος του ελληνόφωνου πληθυσμού δεν εχει ουδεμιά σχέση με Έλληνες πίστεψες και εσύ τα ψέμματα τους περί καθαρού ελληνικού DNA? και αυτο φαίνεται από τον χαρακτήρα τους χωρίς καν να κάνεις αναλύσεις στα σχολεία δεν σας έμαθαν ότι τον χαρακτήρα σε μεγάλο βαθμό το καθορίζει η ράτσα? φυσικά και οχι, ειναι όλοι ίδιοι και ίσοι!λένε υποκριτικά, τότε γιατι υπάρχουν διάφορες ράτσες σκύλων? συνεπώς από βάρβαρους θα βγουν βάρβαροι απο ηλίθιους ηλίθιοι κτλ κτλ. Την «χρυσή τομή» του Πυθαγόρα την ξέρετε που έλεγε "Μετεμψύχωση και ενσάρκωση πνεύματος προγόνου σε απογόνους"? η ειναι και αυτά ναζιστικές θεωρίες και θεωρίες συνωμοσίας? τέλος πολλοί νεοέλληνες αυτοι που δεν εχουν καμια σχέση με αρχαίους, αν τους δόσεις εξουσία θα κάνουν τα ίδια!

Από ολα τα σχόλια που διαβάσαμε στο youtube στο βιντεο μονο ένα ξεχώρισε, και μας γλυτώνει να γράφουμε τα αυτονόητα, τα αλλα ειναι άπο ουγκα ουγκα οτι τους πει η τηλεόραση και οι σελίδες που αναφέρουμε πιο πάνω μαζί με αριστερά troll:

Για ολα τα νοητικως ανυμπορα πλασματα που εσπευσαν να σχολιασουν κατα του (καθε) σωρρα: Τον λετε τρελο ολοι, μπραβο συμφωνείτε... αλλα το να θεωρειται οτι περα απο αυτον, ολα αυτα που ζουμε στην ελλαδα ειναι τελεια, καλοφτιαγμενα, δικαια και καλα, εχετε προβλημα? ρε γιδια οσο κραζετε αυτον, θα επρεπε να κραζετε πολλαπλασια και τους αλλους πιθηκους που σας κυβερνανε/κυβερνουσαν ! τουλαχιστον αυτος δεν κυβερνησε ακομη για να αποδειχθεί μαλακας και ψευτης, οι υπολοιποι που απεδειχθησαν, θα πειτε κατι γι αυτους ή θα ασχολειστε με τον σωρρα που σε ενα κοσμο παντελως τρελων ειναι ο λιγοτερος τρελος? κοπαδι βολεμενων σκλαβων... σας αρεσει τοσο πολυ οταν τα λαμογια που σας κλεβουν δεν εχουν πιαστει ακομη αλλα τυγχανει να κυβερνουν και βρισκετε ανακουφιση στην αναδειξη του (καθε) σωρρα ως λαμογιο που η δραση του στη ζωη σας εχει επιδραση 0%. Κοιταξτε την επίδραση του 100% στην ζωη σας που εχουν οι πολιτικοι που σας κυβερνουν. Ειναι να βουλιαζεις μεσα σε ενα πλοιο και αντι να σου φταιει το πλοιο, ο καιρος ή οι διευθυνοντες, να κοιτας αν καποιος εφαγε διπλη μεριδα στο μεσημεριανο..

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications