Στις Φιλιππίνες,μια 14χρονη έχει τμήματα της δίδυμης αδελφής της στο σώμα της που αναπτύσσεται έξω την κοιλιά της!
Στις Φιλιππίνες,μια 14χρονη έχει τμήματα της δίδυμης αδελφής της στο σώμα της που αναπτύσσεται έξω την κοιλιά της!

Μεταξύ των άλλων παιδιών, η 14χρονη Veronica Kominguez δεν ξεχωρίζει.Αλλά στην πραγματικότητα, το κορίτσι πρέπει πάντα να φοράει μακριά μπλουζάκια και μερικά μεγέθη μεγαλύτερα για να κρύψει αυτό που μεγαλώνει στην κοιλιά της.

Η Βερόνικα ζει στις Φιλιππίνες στην πόλη Iligan City. Γεννήθηκε με τμήματα των χεριών της αδελφής της και ένα άλλο κομμάτι σώματος, ίσως μέρος του ποδιού της δίδυμης αδελφής της.

Η κοπέλα δεν αισθάνεται καμία ενόχληση, λόγω των ανωμαλιών της. Όμως, όσο μεγαλώνει σε ηλικία το κορίτσι, τόσο οι γονείς της ανησυχούν για το μέλλον της.

Τώρα το κορίτσι ετοιμάζεται για επέμβαση, κατά την οποία ο χειρούργος θα αφαιρέσει όλα τα μέρη του σώματος παράσιτα από την κοιλιά της.

Η μαμά του κοριτσιού δήλωσε ότι η οικογένειά τους είχε συχνά δίδυμα και όταν έμεινε έγκυος, η κοιλιά της ήταν πολύ μεγάλη και νόμιζε ότι επίσης θα γέννηση δίδυμα. Μάλλον σε κάποιο στάδιο το δεύτερο έμβρυο άρχισε να δέχεται λιγότερη τροφή και απορροφήθηκε από τον οργανισμό του πρώτου πιστεύουν.

"Ένα υγρό συσσωρεύεται στον ομφαλό της Βερόνικας και μερικές φορές ακόμη και το αίμα ρέει." Το υγρό μυρίζει άσχημα και μοιάζει με ανθρώπινα ούρα ".

Πιθανώς κάπου στο υπολειπόμενο μέρος του δίδυμου σώματος είναι το ουροποιητικό σύστημα, το οποίο αποδείχθηκε ότι λειτουργεί, το δίδυμο-παράσιτο λαμβάνει τροφή από το σώμα του κοριτσιού.

Σύμφωνα με τον Δρ. Espineda στην αφαίρεση αυτών των τμημάτων του σώματος για τους χειρουργούς δεν θα υπάρξουν δυσκολίες, αφού πιθανότατα δεν συνδέονται με τα ζωτικά εσωτερικά όργανα του παιδιού. Η επέμβαση στην κοπέλα θα γίνει στην Ταϊλάνδη, όπου θα πετάξει τις προσεχείς εβδομάδες.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications