Στον εγκέφαλο ενός 8χρονου κοριτσιού βρέθηκαν περισσότερες από 100 προνύμφες σκουληκιών!
Στον εγκέφαλο ενός 8χρονου κοριτσιού βρέθηκαν περισσότερες από 100 προνύμφες σκουληκιών!

Στον εγκέφαλο ενός 8χρονου κοριτσιού κάτοικος της Ινδίας, βρέθηκαν περισσότερες από 100 προνυμφών σκουληκιών των χοίρων. Αυτό είναι ένα πολύ επικίνδυνο σκουλήκι, που συχνά μπορεί να μολυνθείς από την κατανάλωση τηγανητού χοίρινου κρέατος, αλλά μπορεί απλά να μην πλύνετε τα χέρια σας αφου έχετε πιάσει μολυσμένο κρέας και τρώγοντας ένα άπλυτο μήλο.

Το κορίτσι διαγνώστηκε με νευροκυκτίδια από προνύμφες που βρέθηκαν στον εγκέφαλο της .Όλα ξεκίνησαν από το γεγονός ότι η κοπέλα άρχισε να υποφέρει από επιληπτικές κρίσεις και οι γιατροί δεν μπορούσαν να καταλάβουν την αιτία για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Το παιδί διαγνώστηκε με κύστες στο εγκέφαλο και άρχισαν να του δίνουν μεγάλες δόσεις φαρμάκων που περιέχουν στεροειδή αλλά δεν βοήθησαν με την επιληψία του κοριτσιού με τα παράσιτα, το κορίτσι άρχισε να παίρνει βάρος. Για μισό χρόνο από 40 κιλά έφτασε τα 60 κιλά και λόγω υπερβολικού βάρους δύσκολα μπορούσε να περπατήσει.

Ο τύπος δεν δημοσιεύει ούτε τις φωτογραφίες της, μήπως βλάψουν το παιδί γιατί ηταν ανήλικο. Οι απελπισμένοι γονείς του κοριτσιού τελικά αποφάσισαν να στραφούν σε άλλους γιατρούς και πήραν το παιδί απο το νοσοκομείο στο Gurgaon, και το πήγαν στο Haryana.

Εκεί οι γιατροί ανακάλυψαν τελικά την πραγματική αιτία της επιληψίας - πάνω από 100 προνύμφες του παρασιτικού σκουληκιού της ταινίας εντοπίστηκαν στον εγκέφαλο του κοριτσιού. Έδωσαν το σωστό φάρμακο, το οποίο σκότωσε τις προνύμφες στον εγκέφαλό της και οι επιληπτικές κρίσεις της σταμάτησαν.

Ο εγκέφαλος ενός ατόμου με νευροκυκτίδια. Επεξηγηματική φωτογραφία....

Άρχισε επίσης να χάνει βάρος και τώρα μπορεί να περπατήσει ξανά. Σύμφωνα με τον Δρ Pravina Gupta, στην πραγματικότητα, αυτή η κατάσταση δεν τον εκπλήσσει καθόλου. Λέει ότι η μόλυνση του εγκεφάλου με το παράσιτο ταινία δεν είναι τόσο σπάνιο φαινόμενο, αλλά οι περισσότεροι απλά δεν ξέρουν τίποτα γι 'αυτό. Η μόλυνση προκαλεί πονοκεφάλους, επιληπτικές κρίσεις,και οι άνθρωποι πιστεύουν ότι οι λόγοι είναι αρκετά διαφορετικοί.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications