Ποια ήταν η Νατάσα Βαρελά που πέθανε ύποπτα στα 33 της χρόνια
Ποια ήταν η Νατάσα Βαρελά που πέθανε ύποπτα στα 33 της χρόνια

Λένε οτι Νατάσα Βαρελά πέθανε από διάτρηση στομάχου, υπάρχει κάτι ύποπτο σε αυτή την υπόθεση,αλλα δεν θα επεκταθούμε .

Η δημοσιογράφος Νατάσσα Βαρελά πέθανε χθες ξημερώματα από διάτρηση στομάχου, σύμφωνα με το σχετικό ρεπορτάζ. Η είδηση του θανάτου της 30χρονης παρουσιάστριας προκάλεσε σοκ επειδή –μεταξύ άλλων- συνέβη εντελώς ξαφνικά και η κατάστασή επιδεινώθηκε μέσα σε δύο ώρες, οπότε και έχασε την μάχη για την ζωή.

Τι είναι η διάτρηση στομάχου που κόστισε την ζωή στη Νατάσσα Βαρελά
Η διάτρηση στομάχου (ή διάτρηση του γαστρεντερικού σωλήνα) συμβαίνει όταν δημιουργείται μια τρύπα στο στομάχι, ή στο παχύ, ή στο λεπτό έντερο. Μπορεί να οφείλεται σε διάφορες ασθένειες, συμπεριλαμβανομένης της σκωληκοειδίτιδας και της εκκολπωματίτιδας. Μπορεί επίσης να είναι το αποτέλεσμα τραύματος. Τρύπα μπορεί, επίσης, να δημιουργηθεί στην χοληδόχο κύστη. Αυτό μπορεί να έχει συμπτώματα παρόμοια με εκείνα στην διάτρηση στομάχου.

Μια τρύπα στο γαστρεντερικό σύστημα, ή στην χοληδόχο κύστη, μπορεί να οδηγήσει σε περιτονίτιδα. Η περιτονίτιδα είναι η φλεγμονή της μεμβράνης που αποτελεί την εσωτερική επένδυση της κοιλιακής κοιλότητας.Εμφανίζεται όταν οποιοδήποτε από τα παρακάτω εισέλθει στην κοιλιακή κοιλότητα:
-βακτήρια
-χολή
-οξέα στομάχου
-τροφή που δεν έχει χωνευτεί επαρκώς
-κόπρανα

Η διάτρηση στομάχου είναι μια ιατρική κατάσταση που απαιτεί άμεση ιατρική περίθαλψη, καθώς είναι απειλητική για τη ζωή του ασθενούς. Οι πιθανότητες ανάκτησης βελτιώνονται με έγκαιρη διάγνωση και θεραπεία.
Διάτρηση στομάχου: Συμπτώματα
Τα συμπτώματα μιας διάτρησης στον γαστρεντερικό σωλήνα μπορεί να περιλαμβάνουν:
-οξύ πόνο στο στομάχι
-κρυάδες
-πυρετό
-ναυτία
-εμετό

Όταν υπάρχει διάτρηση στομάχου και στην συνέχεια επέλθει περιτονίτιδα, τότε ο ασθενής αισθάνεται μεγάλη ευαισθησία στην κοιλιακή χώρα. Ο πόνος συχνά επιδεινώνεται όταν κάποιος αγγίζει την περιοχή, ή όταν ο ασθενής κινείται. Ο πόνος μοιάζει να μειώνεται, όταν ο ασθενής είναι ακίνητος. Η κοιλιά μπορεί να μοιάζει σαν να έχετε φούσκωμα και να βγαίνει προς τα έξω περισσότερο από το κανονικό και να την αισθάνεστε σκληρή.

Διάτρηση στομάχου: Αίτια
Υπάρχουν ορισμένες ασθένειες που ενδεχομένως να προκαλέσουν διάτρηση στον γαστρεντερικό σωλήνα, όπως:
-σκωληκοειδίτιδα, η οποία είναι συχνότερη στους ηλικιωμένους
-εκκολπωματίτιδα, η οποία είναι πεπτική ασθένεια
-έλκος στομάχου
-πέτρες στην χολή
-λοίμωξη της χοληδόχου κύστης
-φλεγμονώδεις ασθένειες του εντέρου, όπως η νόσος του Crohn, ή η ελκώδης κολίτιδα, η οποία είναι λιγότερο συχνή
-φλεγμονή Meckel, που είναι μια συγγενής ανωμαλία του λεπτού εντέρου, παρόμοια με την σκωληκοειδίτιδα
-καρκίνος στο έντερο

Η διάτρηση στομάχου μπορεί επίσης να οφείλεται σε:
-αμβλύ τραύμα στην κοιλιά
-χειρουργική επέμβαση στην κοιλιά
-στομαχικά έλκη που οφείλονται στην λήψη ασπιρίνης, μη στεροειδών αντιφλεγμονωδών φαρμάκων και στεροειδών (πιο συχνά σε ηλικιωμένους) -κατάποση ξένων αντικειμένων, ή καυστικών ουσιών
Το κάπνισμα και η υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ αυξάνουν τον κίνδυνο διάτρησης του γαστρεντερικού σωλήνα.
Σε όλα αυτά που φέρεται οτι προκάλεσαν τον θάνατο της δεν είχε καταλάβει τίποτα? μαλιστα! και το συνέβη εντελώς ξαφνικά?

eleftherostypos.gr :«Έφυγε» από τη ζωή σε ηλικία 33 ετών η δημοσιογράφος Νατάσα Βαρελά. Η Νατάσα Βαρελά γεννήθηκε στα Μέγαρα το 1985 και, μετά την ολοκλήρωση των λυκειακών της σπουδών, φοίτησε στο Τμήμα Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

eleftherostypos.gr : Όπως αναφέρει στη σχετική ανακοίνωσή της η ΕΣΗΕΑ «τη δημοσιογραφική της πορεία ξεκίνησε το 2006 στην εφημερίδα «ΧΩΡΑ», ενώ στη συνέχεια εργάστηκε στο ελεύθερο ρεπορτάζ της εφημερίδας «FINAΝCIAL BOX».

Παράλληλα, απασχολήθηκε για σύντομο χρονικό διάστημα σε ένθετο της εφημερίδας «ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ», ενώ από το Μάιο του 2007 και επί σειρά ετών, δούλεψε στον Τ/Σ «EXTRA 3», όπου παρουσίαζε το βραδινό δελτίο ειδήσεων. Τελευταία της συνεργασία έμελλε να είναι ο Τ/Σ «EPSILON TV», στον οποίον η άτυχη συνάδελφος εργαζόταν το τελευταίο διάστημα».

«Η Νατάσα Βαρελά υπήρξε μία ικανή και ταλαντούχα δημοσιογράφος, που, στον σύντομο βίο της, επέδειξε δημιουργικότητα, συνέπεια και εργατικότητα. Είναι άδικο να χάνονται από τη ζωή νέοι άνθρωποι χωρίς να προλάβουν να γευτούν τους καρπούς των προσπαθειών τους», σημειώνει.

Το Διοικητικό Συμβούλιο ΕΣΗΕΑ «συλλυπείται την οικογένειά της και αποχαιρετά την αδικοχαμένη συνάδελφο, η οποία έφυγε τόσο πρόωρα και ξαφνικά από τη ζωή».

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications