Η γυναίκα που είχε ατύχημα και σχεδόν πέθανε, αλλά επέστρεψε για χάρη των παιδιών της
Η γυναίκα που είχε ατύχημα και σχεδόν πέθανε, αλλά επέστρεψε για χάρη των παιδιών της

Η Lacy και ο σύζυγός της είχαν ένα ατύχημα στις 28 Μαΐου του 2017. Ο σύζυγος της σκοτώθηκε επι τόπου, και η νεαρή γυναίκα είχε σοβαρούς τραυματισμούς και ήταν μεταξύ ζωής και θανάτου.

Αυτό γράφτηκε στο "The Epoch Times" . Ο Αμερικανός ερευνητής, ο Δρ Jeffrey Long, που ερευνά επιθανάτιες εμπειρίες περιέγραψε την περίπτωση της Lacy.

Αυτή η εμπειρία με άλλαξε, είπε η Lacy μετά το ατύχημα έγινα συμπονετική στους ανθρώπους,και άρχισα να τους συμπαθώ. Αισθάνομαι τον πόνο τους. Τώρα βλέπω τη ζωή με διαφορετικό τρόπο. Οι προτεραιότητες έχουν αλλάξει.

Το θύμα υπενθυμίζει: "Ο σύζυγός μου και εγώ είμαστε σε μοτοσικλέτα και είχαμε ένα ατύχημα. Το σώμα μου ηταν στο έδαφος. Τότε έφυγα από το σώμα και βρέθηκα μέσα σε ένα λαμπρό τούνελ. Συνειδητοποίησα ότι αν πάω στο τέλος, δεν θα επιστρέψω, φόβος και ο πόνος δεν υπήρχαν. Ένιωσα μια άπειρη αγάπη και ταυτόχρονα μια αγωνιά να μην φτάσω στο τέλος της σήραγγας.

Ήξερα ότι δεν ήθελα να αφήσω τα παιδιά και πρέπει να σώσω τον σύζυγό μου. Από τη σήραγγα κοίταξα κάτω στον τόπο του ατυχήματος. Ένιωσα ότι κάτι με τραβάει στο τούνελ. Στο τέλος της σήραγγας εμφανίστηκε ένα φως, αλλά συνέχισα να αντιστέκομαι. Στη συνέχεια, το περιβάλλον άλλαξε.

Βρισκόμουν σε ένα λιβάδι με ένα ψηλό πράσινο χορτάρι, το οποίο κουνιόταν, αλλά δεν υπήρχε άνεμος. Ο ουρανός ήταν ροζ και μοβ. Ένιωσα μια ισχυρή αίσθηση γαλήνης, σαν να ήμουν σε έναν παράδεισο - στον Κήπο της Εδέμ. Στο χορτάρι ήταν ο σύζυγό μου. Κοιτάξαμε ο ένας τον άλλον και συνειδητοποίησα ότι ήταν νεκρός.

Ήταν μια στιγμή αποχαιρετισμού. Κατέστησε σαφές ότι ο σύζυγος μου θα με περιμένει, αλλά προς το παρόν ηταν απαραίτητο να φροντίσω τα παιδιά μας. Τότε βρέθηκα στον εαυτό μου στο έδαφος πάλι, επέστρεψα στο σώμα μου, και ένιωσα έναν μεγάλο πόνο.

Παρά τον τραυματισμό,σύρθηκα και κάλεσα βοήθεια, φοβήθηκα ότι θα πεθάνω εάν μείνω εκεί. Είχα έναν σπασμένο σπόνδυλο, πόνο στις αρθρώσεις και σπασμένο γόνατο. Όταν μου είπαν στο νοσοκομείο ότι ο σύζυγός μου ήταν νεκρός,το ήξερα ήδη. Της έγινε αφαίρεση αίματος από τους πνεύμονες που συνήθως προκύπτει από τραύμα.

Η γυναίκα περιγράφει οτι γνώρισε μια απίστευτη γαλήνη.
Αισθάνθηκα τον εαυτό μου σαν ένα με ολόκληρο κόσμο. Ο χρόνος σταμάτησε και έχασε κάθε νόημα του. Οι σκέψεις και τα συναισθήματα ήταν πιο φωτεινά από ότι συνήθως, - περιγράφει ο Lacy.

"Τι άλλαξε μετά το ατύχημα;" - ρώτησε ο Δρ Jeffrey Long :Αυτή η εμπειρία στο θάνατο άλλαξε τη ζωή μου.

Είναι τόσο δυνατό, είναι δύσκολο να περιγράψω ή να καταλάβουν τι είδα και τι αισθάνθηκα εκείνη την στιγμή. Ξαφνικά έμαθα τα πάντα για το σύμπαν, μια αγάπη και μια πληρότητα. Υπάρχουμε εδώ μονο για διαιωνίσουμε τη ζωή και την αγάπη. Κατάλαβα ότι η αποστολή μου είναι να μεγαλώσω τα παιδιά και να τα συνοδεύσω όσο το δυνατόν περισσότερο. Η αγάπη μας με τον σύζυγό μου είναι καθαρή, δυνατή και αιώνια.

©ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications