Το 1974, ένα UFO συνετρίβη στην Ουαλία,γνωστό ως και βρετανικό Roswel, μια γυναίκα είδε μικρούς άνδρες
Το 1974, ένα UFO συνετρίβη στην Ουαλία και μια γυναίκα είδε μικρούς άνδρες !!

Στην ιστορία για ένα περιστατικό με τη συντριβή ενός UFO στα βουνά της Βόρειας Ουαλίας που συχνά αποκαλείται «βρετανικό Roswell» Το βράδυ, 23 Ιανουαρίου του 1974, οι κάτοικοι στα χωριά Llandderfel και Llandrillo της Ουαλίας, αισθάνθηκαν ένα μικρό σεισμό, και στη συνέχεια, άκουσαν μια δυνατή έκρηξη.

Αρχικά πίστευαν ότι κάποιο αεροπλάνο είχε πέσει στα βουνά, αλλά μια γυναίκα είπε ότι είδε στο σκοτάδι στον ουρανό μόνο μερικά ακατανόητα κόκκινα πορτοκαλί φώτα. Στη συνέχεια η περιοχή εκκενώθηκε γρήγορα από αστυνομικούς, και στη συνέχεια αναφέρθηκε ότι δεν βρήκαν τίποτα.

Ωστόσο, πολύ γρήγορα οι φήμες διαδόθηκαν ότι οι αρχές κρύβουν κάτι, και ότι στην πραγματικότητα ένα εξωγήινο σκάφος έπεσε στην περιοχή. Για περισσότερα από 40 χρόνια, αυτή η ιστορία δεν σταμάτησε για τους Βρετανούς και παγκόσμιους ερευνητές. Περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το περιστατικό μπορούν να βρεθούν παρακάτω .

Επισήμως, υπήρξε μόνο ένας σεισμός στην περιοχή και καμία αναφορά για το τι έπεσε από τον ουρανό και την έκρηξη, αλλά μια σειρά από μάρτυρες έχουν βρεθεί εδώ και 40 χρόνια, οι οποίοι ανέφεραν ότι είχαν δει ένα UFO να πετάει στον ουρανό, πριν συμβεί η έκρηξη.

Ο ερευνητής Nick Redfern είπε πριν από λίγες ημέρες ότι άκουσε μια ιστορία άλλου μαρτύρα και είναι πολύ ασυνήθιστη. Το όνομα της γυναίκας είναι Anne Owann, λίγο πριν από το συμβάν, η οικογένειά της αγόρασε δύο παλιές κατοικίες κοντά στο χωριό Trefry, στην περιοχή που έγινε το συμβάν.

Όλη η οικογένεια μαζί με τα παιδιά τους ζούσαν σε τροχόσπιτο μέχρι να φτιάξουν το σπίτι. Το βράδυ της 23ης Ιανουαρίου 1974, ένα άλογο άρχισε να συμπεριφέρεται πολύ παράξενα σαν να το είχε τρομάξει κάτι. Και τότε είδαμε από το παράθυρο στον ουρανό, αυτό το άσπρο πράγμα, - λέει η Anne Owen - Ήταν μια λευκή μπάλα ήταν ασαφές πόσο μακριά ηταν από τη γη..

Και ξαφνικά υπήρξε μια ισχυρή έκρηξη και η μπάλα εξαφανίστηκε. Δεν γνωρίζαμε τι συνέβη, αλλά το επόμενο πρωί είδαμε ότι κάτι είχε ξεριζώσει εντελώς ένα κοντινό μεγάλο δέντρο από το έδαφος και είχε μετακινηθεί περίπου 120 μέτρα από το σημείο όπου μεγάλωσε.

Μια γείτονας και κάτοικος της περιοχής μας πλησίασε, μια πολύ ηλικιωμένη κυρία και άρχισε να μας λέει ότι είχε ξυπνήσει από μια δυνατή έκρηξη. Και όταν κοίταξε έξω από το παράθυρο της, είδε αρκετούς άνδρες.

Στην αρχή σκέφτηκε ότι ίσως ήταν στρατιωτικοί, αλλά στη συνέχεια συνειδητοποίησε ότι οι άντρες ηταν ασυνήθιστα μικροί σε ύψους ενός μέτρου και ηταν ντυμένοι όλοι τα μαύρα. Υπήρχαν 4 ή 5 από αυτούς και δεν διέφεραν στην εμφάνιση με αυτή των ανθρώπων εκτός από το πολύ μικρο μέγεθος τους.

Στη συνέχεια μάθαμε ότι αυτή την γιαγιά την πλησίασαν οι αρχές και τις είπαν να μην πει τίποτα σε κανέναν οτι και να είδε.Πολλοί κάτοικοι του Trefri που ξύπνησαν εκείνο το πρωί διαπίστωσαν ότι τα παράθυρα των σπιτιών τους είχαν σπάσει.

Πιθανώς ήταν οι συνέπειες της ίδιας παράξενης έκρηξης. Η Ann Owen δήλωσε ότι στην περιοχή έφτασε μια ομάδα ερευνητών από το πανεπιστήμιο του Κάρντιφ και φωτογράφησαν το δέντρο που περίγραφε η Anne Owen, στη συνέχεια, της έδειξαν μια ασυνήθιστη εικόνα, ένα λευκό κυλινδρικό UFO κοντά στο ίδιο δέντρο και την ρώτησαν αν το είδε.

Ωστόσο, λέει δεν είδε ένα τέτοιο αντικείμενο και δεν ξέρει ποιος και πότε έβγαλε αυτή η φωτογραφία. Επίσης, λέει ότι πολλοί ερευνητές και διάφοροι τύποι άνδρες 40-50 ετών που έκαναν επισκέψεις στην περιοχή, γνώριζαν ασυνήθιστες λεπτομέρειες, φαινόταν ότι γνώριζαν τι συνέβη εδώ. Περιγραφεί η Ann Owen.

Η τελευταία λεπτομέρεια της ιστορίας της Anne αφορούσε μια πολύ πυκνή ομίχλη, ασυνήθιστη από την πρώτη ματιά, παρατηρήθηκε μια ημέρα πριν από το συμβάν και μια ημέρα μετά το περιστατικό. Και πριν από αυτό οι ντόπιοι δεν είχαν δει ποτέ κάτι τέτοιο στην περιοχή. Η ομίχλη φαινόταν σαν να εμφανίστηκε από το πουθενά και ήταν απίστευτα πυκνή.
©ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications