Σχιζοφρενής συμμορίτισσα (σαν αυτά τα φρικιά του ΚΚΕ στην Ελλάδα)ζήτησε να αφαιρέσουν φωτογραφία του Μουσολίνι από καφέ της Σικελίας!
Σχιζοφρενής συμμορίτισσα (σαν αυτά φρικιά του ΚΚΕ στην Ελλάδα από τα προβληματικά γονίδια )ζήτησε να αφαιρέσουν φωτογραφία του Μουσολίνι από καφέ της Σικελίας!!!

Νεαρή κομμουνιστρία πελάτισσα ενός καφέ μπαρ στη Μόντικα της Σικελίας ζήτησε από τους καραμπινιέρους να αφαιρέσουν από τον τοίχο της εμπορικής επιχείρησης φωτογραφία του "φασίστα" δικτάτορα Μπενίτο Μουσολίνι!! ο λόγος που οι περισσότερες συμμορίτισσες ειναι κακάσχημες ειναι γιατί οι κομμουνιστές ειναι κάτι σαν φυλη, κάτι που δεν γνωρίζουν οι πολλοί, το νάζι φασίστες που λένε αυτοί είναι ταμπέλα στοχοποίησης, ενώ οι κομμουνιστές δεν είναι ταμπέλα αλλα ένα είδος δογματικής (επικίνδυνης) φυλής .

Η φωτογραφία που συνοδευόταν από τη φράση του φασίστα δικτάτορα: «Δεν φοβάμαι τον εχθρό που μου επιτίθεται. Φοβάμαι τον ψεύτικο φίλο που με αγκαλιάζει», είχε τοποθετηθεί στο σημείο του καταστήματος όπου πωλούνται και τσιγάρα.

Οι καραμπινιέροι υποχρέωσαν τον ιδιοκτήτη της επιχείρησης να βγάλει τη φωτογραφία και τον κατήγγειλαν για εξύμνηση του φασισμού, όπως προβλέπει η ιταλική νομοθεσία.

Ακροδεξιά οργάνωση της Σικελίας έκανε γνωστό ότι θέλει να αναλάβει τα έξοδα του συνηγόρου υπεράσπισης του συγκεκριμένου εμπόρου, θεωρώντας ότι η νομική δίωξη σε βάρος του «είναι αποτέλεσμα μιας ψεύτικης και υποκριτικής κοινωνίας».

«Γεγονότα σαν και αυτό με την ανάρτηση της φωτογραφίας, με κάνουν να νιώθω ντροπή όταν επιστρέφω στη Σικελία, την ιδιαίτερη πατρίδα μου», απάντησε μέσω Facebook η νεαρή κοπέλα η οποία κάλεσε τους καραμπινιέρους.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications