Μεγάλη κατάντια μετά από 100 θανάτους η αστυνομία να συμπεριφέρεται με τόση ελαφρότητα στο διαδίκτυο.
Μεγάλη κατάντια μετά από 100 θανάτους η αστυνομία να συμπεριφέρεται με τόση ελαφρότητα στο διαδίκτυο.

Μήνυμα της ΕΛΑΣ σε γονείς και παιδιά: Κανείς δεν θα τα βάλει φυλακή εάν δεν κοιμούνται το μεσημέρι

Ενα κοινωνικό μήνυμα προς τους γονείς έστειλε μέσω Twitter η Ελληνική Αστυνομία

Θέλοντας να τους εξηγήσει ότι τα παιδιά δεν πρέπει να φοβούνται τους αστυνομικούς, αλλά να απευθύνονται σε αυτούς όταν κάτι τους φοβίζει, η ΕΛ.ΑΣ. μέσω Twitter, επισημαίνει στους γονείς:

«Δώστε στα παιδιά σας να καταλάβουν ότι κανείς αστυνομικός δεν θα τα βάλει στη φυλακή αν δεν είναι φρόνιμα, αν δεν φάνε το φαγητό τους, αν δεν κοιμούνται το μεσημέρι».

Εδώ γίνεται χαμός στην χώρα και η αστυνομία στέλνει χαζό "κοινωνικό μήνυμα"προς τους γονείς! εμάς μας φοβίζει η δράση των συμμοριτών που λυμαίνονται παντού και η αφέλεια της μάζας σε βαθμό ηλιθιότητας που διαβάζει ως έγκυρες πήγες τις ιστοσελίδες τους, η εγκληματική δράση τους προχώρησε και στο ίντερνετ που δεν είχαν υπολογίσει, αφού ισοπέδωσαν τα παντα στην χωρα, με την αστυνομία να κάνει τα στραβά μάτια. Θυμάστε την ιστοσελίδα "τροκτικό", ο δημοσιογράφος που την είχε έλεγε και έγραφε πολλά. Τον δολοφόνησαν και ησύχασαν από την ενοχλητική παρουσία του. Ο μεσαίωνας και ο σκοταδισμός επιστρέφει, όσοι δεν συμβαδίζουν με την μασονία δεν πάνε μπροστά και αυτό ισχύει παντού.

Post A Comment:

1 comment

Ανώνυμοςείπε...

Βρίσκω το σχόλειο της αστυνομίας σωστό!
Και είναι εντελώς άσχετο από τα άλλα κακά που συμβαίνουν στον κόσμο (μας)
Δεν καταλαβαίνω τί σας ενόχλησε!

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications