8 Αυγ 2018

Μεγάλη επίθεση της Νέας Τάξης Πραγμάτων κατα Αlex Jones Διέγραψαν YouTube, Facebook, Spotify και Apple

Μεγάλη επίθεση της Νέας Τάξης Πραγμάτων κατα Αlex Jones

Ο γνωστός δημοσιογράφος αλλά και ραδιοφωνικός παραγωγός Άλεξ Τζόουνς πλέον αντιμετωπίζει πολύ μεγάλο πρόβλημα. Εταιρίες κολοσσοί έχουν κινηθεί εναντίον του, με σκοπό να του απαγορέψουν να έχει γνώμη στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης.Πολλοί αμερικανοί πολίτες, έσπευσαν να υποστηρίξουν τον Τζόουνς, καθώς θεωρούν ότι αυτό που έγινε είναι άδικο για αυτόν.

Ο γνωστός δημοσιογράφος, δήλωσε ότι τα Social media, δεν σέβονται την ελευθερία του λόγου και ότι αυτό που έγινε το περίμενε. Επίσης ξεκαθάρισε ότι ο πρόεδρος Τραμπ δεν έχει σχέση με αυτές τις απαγορεύσεις και ότι οι εταιρίες αυτές, για κάποιο λόγο δεν τον φοβούνται, οπότε κάνουν ότι θέλουν.

«Μας μπλόκαραν πλήρως το Facebook, η Apple, και το Spotify», είπε ο Τζόουνς σε ανάρτηση στο twitter. «Ποια συντηρητικά ειδησεογραφικά μέσα θα είναι τα επόμενα;» Το Facebook ανέφερε αρχικά ότι αφαίρεσε 4 βίντεο σε 4 σελίδες του Facebook που σχετίζονταν με τον Τζόουνς για παραβίαση της πολιτικής του ιστοτόπου κοινωνικής δικτύωσης περί ρητορικής μίσους και εκφοβισμού. Αργότερα προχώρησε στην αφαίρεση περισσότερου περιεχομένου από κάποιες σελίδες, έπειτα από αναφορές που δέχτηκε για το υλικό που περιείχαν.

Το Facebook έθεσε επίσης τον Τζόουνς σε «απαγόρευση 30ημερών για τον ρόλο του στην ανάρτηση περιεχομένου που παραβιάζει τους κανόνες σε αυτές τις σελίδες». Επιπλέον, οι περισσότερες από τις ηχογραφημένες ραδιοφωνικές εκπομπές (podcasts) του Τζόουνς από το Infowars επίσης αφαιρέθηκαν από τα iTunes της Apple και από εφαρμογές, ανέφερε το BuzzFeed.Μια εκπρόσωπος της Apple τόνισε ότι η εταιρεία «δεν ανέχεται την ρητορική μίσους». Επίσης το Spotify ανακοίνωσε σήμερα ότι αφαίρεσε όλα τα προγράμματα του Infowars από την πλατφόρμα του.

Το Facebook έθεσε επίσης τον Τζόουνς σε «απαγόρευση 30ημερών για τον ρόλο του στην ανάρτηση περιεχομένου που παραβιάζει τους κανόνες σε αυτές τις σελίδες». Όπως έκαναν σε εμάς σε ποστ με βιντεο της Χ.Α που έλεγε τα αυτονόητα για τις φωτιές και είχε απήχηση το έσβησαν από την σελίδα Facebook και απαγόρευση 30ημερών, θα το θεώρησαν οτι κάνουμε διαφήμιση στην Χ.Α "που παραβιάζει τους κανόνες" της μασονίας!

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


0σχόλια:

Μεγάλη επίθεση της Νέας Τάξης Πραγμάτων κατα Αlex Jones Διέγραψαν YouTube, Facebook, Spotify και Apple
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΡΑΣΤΉΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK ΔΙΟΤΙ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΑ ΜΗ ΔΡΑΣΤΉΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΦΙΜΏΣΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ- ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(Και με αποκλειστικά άρθρα στην Ελλάδα. Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.
Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications: