Όπως  ηταν αναμενόμενο - Μαζεύτηκαν 40 εκατ. € για τους Πυρόπληκτους και δεν είδαν ΟΥΤΕ ΕΥΡΩ!
Όπως το περιμέναμε! Μαζεύτηκαν 40 εκατ. € για τους Πυρόπληκτους και δεν είδαν ΟΥΤΕ ΕΥΡΩ!

Και όπως ηταν αναμενόμενο εκμεταλλευόμενοι την κατάσταση που προκάλεσαν οι ίδιοι ,βρηκαν ευκαιρία να μαζέψουν λεφτά οι συμμορίτες όπως έγινε και στην φωτιές στην Ηλεία.

Έτσι στο mknews.eu διαβάζουμε:

Λάβαμε αυτό το μήνυμα από έναν φίλο μας στα Fb και σας την παραθέτουμε

Φίλοι μου.. Θέλω την προσοχή σας και την βοήθεια σας. Πήγα στο Μάτι. Δεν θα σας πω πολλά..αν έτσι είναι ο πόλεμος..Τότε έχουμε πόλεμο!

Οι εικόνες αποκαρδιωτικές..παντού κηδειοχαρτα..λιωμένα παιδικά παιχνίδια θυμίζουν πως κάποτε υπήρχε ζωή.. τα σπίτια ολοκληρωτικά ισοπεδωμένα. Η φύση νεκρή..οταν πήγα στα ξαδέρφια μου δεν ήξερα τι να πω..

Ήταν μαζεμένοι με φίλους πυρόπληκτους κ περίμεναν μήπως περάσει κάποιος..ΚΆΝΕΙΣ ΌΜΩΣ!!! Την πρώτη εβδομάδα που είχε “ζουμί”το θέμα όλοι Εκεί! Δεν θα μιλήσω για τους εθελοντές..είναι οι μόνοι που είναι ακόμα Εκεί!!

Οι κάτοικοι όμως κυριολεκτικά είναι μόνοι!!

Μαζεύτηκαν τόσα χρήματα,που είναι? Να ξεκινήσουν οι διαδικασίες επιτέλους..σε 1 μήνα ανοίγουν τα σχολεία, πως θα πάνε αυτά τα παιδιά σχολείο?? πέρασαν τα χειρότερα, έζησαν κ δεν έχουν σπίτι.. κοινοποιήστε το μήνυμα μου, να ακουστεί η αλήθεια! 13 μέρες έχουν περάσει και ήδη είναι μόνοι..να τονίσω φίλοι μου πως η αξιοπρέπεια τους είναι τόση που αυτοί με παρηγορούσαν από την εικόνα που είδα!

Ελάτε να βοηθήσουμε, αν κάνουμε “φασαρια” ισως παρουν τα χρήματα που ο κόσμος έδωσε ! 23-7-18 Δεν ξεχνώ ! Δεν θα επιτρέψω στον εαυτό μου να τους ξεχασει! Προωθήστε το μήνυμα..

Πάμε να ακουστούμε! Το κακό όταν χτυπάει την πόρτα του γείτονα δεν αργεί κ στην δική μας..ας πάνε μια φορά τα χρήματα στα σωστά χέρια!

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications