Εγκάθετοι “επιστήμονες” λένε ότι “έλυσαν” το μυστήριο του τρίγωνου των Βερμούδων
Εγκάθετοι “επιστήμονες” “έλυσαν” το μυστήριο του τρίγωνου των Βερμούδων– Το φυσικό φαινόμενο που ρουφάει πλοία και αεροπλάνα

Στην πεποίθηση ότι λύθηκε το μυστήριο που περιβάλλει το Τρίγωνο των Βερμούδων, κατέληξαν επιστήμονες, αποδίδοντας τα, έως τώρα, ανεξήγητα ναυάγια και εξαφανίσεις αεροσκαφών σε ένα πολύ ισχυρό φυσικό φαινόμενο. Πλήθος θεωριών έχουν αναπτυχθεί με το πέρασμα του χρόνου, κυρίως συνωμοσίες και αναφορές για υπερφυσικά φαινόμενα και όντα. Τώρα μια ομάδα επιστημών θεωρεί πως έλυσε το μυστήριο της πολυσυζητημένης περιοχής.

Βρετανοί επιστήμονες πιστεύουν ότι έλυσαν το περίφημο μυστήριο του «Τριγώνου των Βερμούδων» υποστηρίζοντας την θεωρία πως γιγάντια κύματα που ίσως να έφταναν και τα 100 μέτρα ίσως ήταν η αιτία των ναυαγίων πολλών καραβιών στην τοποθεσία αυτή.

Ειδικότερα, τα τεράστια αυτά κύματα θεωρείται ότι δημιουργούνται από ένα φαινόμενο σύγκρουσης τριών αστραπών στην περιοχή. Παρά τις πολλές ιστορίες μυστηρίου και τις αναφορές σε ανεξήγητα φαινόμενα που μιλούν για το «τρίγωνο του διαβόλου» που πήρε τις ζωές περισσοτέρων των 1000 ανθρώπων τα τελευταία χρόνια, προκαλώντας πολλαπλά ναυάγια πλοίων, οι επιστήμονες έρχονται να δώσουν πλέον μια ορθολογικότατη εξήγηση κάνοντας λόγο για φυσικό φαινόμενο…

Αξίζει να σημειωθεί ότι πέραν από τις εκτιμήσεις των ειδικών, υπάρχουν ήδη αναφορές για την δράση του φαινομένου, που όπως αναφέρεται διαρκεί μόνο λίγα λεπτά, όταν και τα τεράστια αυτά κύματα καταγράφηκαν από δορυφόρο το 1997.

Οι ερευνητές πιστεύουν ότι «αδίστακτα κύματα ύψους 100 ποδιών» μπορεί να ευθύνονται για ορισμένες από τις καταστροφές που σημειώθηκαν στο Τρίγωνο των Βερμούδων.

Μια ομάδα από το Πανεπιστήμιο Southampton αναδημιούργησε τα «ακραία κύματα» για το ντοκιμαντέρ «The Bermuda Triangle Enigma» του Channel 5. Έφτιαξαν ένα μοντέλο του USS Cyclops, ενός τεράστιου σκάφους που εξαφανίστηκε στο Τρίγωνο των Βερμούδων το 1918 με αποτέλεσμα τον θάνατο 309 ανθρώπων.

*******************************

Βρετανοί επιστήμονες!!! το Cyclops ήταν ένα σκάφος 542 ποδιών που μετέφερε άνθρακα στα αμερικανικά πολεμικά πλοία στη διάρκεια του Α’ Παγκοσμίου Πολέμου. Έπλεε από την Bahia στο Salvador, στη Βαλτιμόρη, όταν εξαφανίστηκε το 1918. Δεν βρέθηκαν ποτέ συντρίμμια ή τα λείψανα των 306 επιβαινόντων, μονο ένας ηλίθιος θα πίστευε οτι το εξαφάνισαν ως δια μαγείας «αδίστακτα κύματα ύψους 100 ποδιών» χωρίς να βρουν ούτε ένα πτώμα, αλλα ούτε το ίδιο το καράβι βυθισμένο ,με την δικιά τους "λογική" έπρεπε ο βύθος να ειναι γεμάτος «κουφάρια» πλοίων υποβρύχιων και αεροπλάνων εκεί .

Αυτά τα λένε για να βγαίνει ο κάθε βλάκας και να λέει για "θεωρίες συνωμοσίας" σύμφωνα με το μασονικό δόγμα οτι δεν του έμαθε το σχολείο και το σύστημα, άρα όλα ειναι θεωρίες συνωμοσίας, ένας μασονικός όρος που το λένε και αυτόματα μια μαρτύρια ένα στοιχείο μια απόδειξη κάτι που πάει κόντρα στο matrix και στην μασονία, άπλα δεν υπάρχει! ειναι "θεωρίες συνωμοσίας" έτσι άπλα, απίστευτο? τέτοιο δούλεμα και χειραγώγηση της μάζας δεν θα την πιστεύαμε αν δεν την βλέπαμε .

Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια,like στην σέλιδα facebook:

Post A Comment:

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications