Στην Ουκρανία, κάτι σκότωσε οκτώ πρόβατα και ρούφηξε όλο το αίμα από αυτά !!!
Στην Ουκρανία, κάτι σκότωσε οκτώ πρόβατα και ρούφηξε όλο το αίμα από αυτά !!!

Στο χωριό Matveyevtsi στην περιοχή Ternopil, ένα άγνωστο πλάσμα ήπιε περισσότερο από 10 λίτρα αίματος από τα ζώα σε μια νύχτα.

Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα συγκεκριμένα σκοτώθηκαν οκτώ πρόβατα. Οι χωρικοί υποπτεύονται έναν λύκο που περιπλανιέται στην περιοχή, αλλά οι κτηνίατροι και οι κυνηγοί αποκλείουν αυτή την εκδοχή. Επειδή αυτό που σκότωσε τα πρόβατα δεν άγγιξε το κρέας τους.

Ο βοσκός του κοπαδιού ήταν συγκλονισμένος από αυτό που είδε. Στο σώμα των νεκρών προβάτων, ο κτηνίατρος βρήκε αργότερα μόνο τρύπες στο λαιμό, αλλά και στα οπίσθια πόδια. Σύμφωνα με αυτόν το αίμα κυριολεκτικά ρουφήχτηκε από όλες τις αρτηρίες και τις φλέβες .

Αλλά δεν υπάρχει ούτε μια σταγόνα αίματος στο έδαφος. "Δεν υπάρχει τίποτα στην καρδιά, η καρδιά είναι άδεια" Μια καρδιά χωρίς αίμα, "εξήγησε ο επικεφαλής της ερευνάς. Σύμφωνα με τους ιδιοκτήτες, ένα πλάσμα πήδηξε πάνω από ένα φράκτη 1,5 μέτρων.

Οι κάτοικοι κατάφεραν να βρουν ίχνη ποδιών κάποιου πλάσματος που σκότωσε τα πρόβατα, τα οποία ηταν παρόμοια με αυτα των λύκων. «Τόσα χρόνια δεν έχω ξανά δει κάτι τέτοιο τι να πω, δεν έχω συναντήσει ποτέ μια τέτοια περίπτωση, αν ηταν λύκος θα πρέπει να είχε φάει τουλάχιστον ένα κομμάτι σάρκας.» - δήλωσε ένας κυνηγός .

Επιπλέον, οι λύκοι σε αυτήν την περιοχή δεν υπήρξαν ποτέ, επειδή υπάρχουν λίγα δάση γύρω από το χωριό.Και επιπλέον, ο "δολοφόνος" των προβάτων δεν μπορεί να είναι σκυλιά ή αλεπούδες, επειδή τα πρόβατα είναι πάρα πολύ μεγάλα γι 'αυτά.

"Κανένας λύκος δεν θα επιτεθεί για να πιει μόνο το αίμα, αυτό που σκότωσε τα προβατα φαίνεται να ειναι ένα πλάσμα γνωστό και ως chupakrabra που σκοτώνει ζωα για να πιει μόνο το αίμα" είπαν κάποιοι .Ο ιδιοκτήτης πρόκειται να εγκαταστήσει κάμερες CCTV γύρω από την στάνη, για να πιάσει τον δολοφόνο ζωντανό η νεκρό όπως δήλωσε . ©ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications