Η εξωγήινη νανοτεχνολογία χρησιμοποιείται για τον έλεγχο των ανθρώπων?
Η εξωγήινη νανοτεχνολογία χρησιμοποιείται για τον έλεγχο των ανθρώπων?

Ένα ντοκιμαντέρ στοχεύει να δείξει τι θα μπορούσε να είναι ένα μυστικό εξωγήινο εμφύτευμα που χρησιμοποιείται για τον έλεγχο των ανθρώπων αυτό που αφαιρείται από το πόδι ενός ανθρώπου.

«Patient Seventeen» "Ασθενής δεκαεπτά" είναι το όνομα του ντοκιμαντέρ από τον ανεξάρτητο σκηνοθέτη Jeremy Corbell και παρουσιάζει αυτό που κάποιοι λένε ότι αποτελεί αντικείμενο εξωγήινης τεχνολογίας.

Λέγεται ότι το μικρο αντικείμενο χρησιμοποιεί τη νανοτεχνολογία και εκπέμπει μια ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία αλλά ποτέ δεν έχει αποδειχθεί.

Η παραγωγή πήρε το όνομά της από τους 17 ασθενείς του τώρα αποθανόντος Dr. Roger Leir,ήταν Αμερικανός χειρουργός και ουφολόγος, γνωστός ως ερευνητής των ξένων εμφυτευμάτων, ο οποίος ισχυρίζεται ότι έχει αφαιρέσει «16 εξωγήινα εμφυτευμάτα».

Ο Ασθενής δεκαεπτά πιστεύει ότι είχε αρκετές εμπειρίες με ευφυείς μορφές ζωής που δεν προέρχονται από αυτόν τον πλανήτη,σε μια δήλωση είπε ότι περισσότερα από τρία εκατομμύρια Αμερικανοί πάσχουν από το λεγόμενο «σύνδρομο της εξωγήινης απαγωγής »

Ο άγνωστος άνδρας είπε ότι δεν είχε συνειδητοποιήσει ότι υπήρχε ένα μικρό μεταλλικό αντικείμενο, στο μέγεθος μιας άκρης σπίρτου στο πόδι του, το οποίο πιστεύει ότι κρυφά έγινε εισαγωγή του κατά τη διάρκεια μιας συνάντησης με εξωγήινους.

Δείχνουν την επέμβαση του ασθενούς και στη συνέχεια τα αποτελέσματα των επιστημονικών στοιχείων στο μικροσκοπικό εμφύτευμα, Δρ Leir είναι πεπεισμένος ότι «δεν προέρχεται από το ηλιακό μας σύστημα, πόσο μάλλον από τη Γη

Ο επιστήμονας Steve Colbern λέει ότι το εμφύτευμα αποτελείται από 36 στοιχεία, πολλά από τα οποία δεν υπάρχουν στη Γη!.

Ο Colbern λέει:"Είναι πιθανώς μια εξελιγμένη συσκευή νανοτεχνολογίας, αντί για ένα απλό αντικείμενο".Το περίεργο αντικείμενο μελετάται επίσης από τον νανοφυσικό Chris Cooper.

©ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications