Εργάτες σιδηροδρόμων ξεγελούν τελευταία στιγμή τον θάνατο από διερχόμενο τρένο (video)
Εργάτες σιδηροδρόμων ξεγελούν τελευταία στιγμή τον θάνατο από διερχόμενο τρένο (video)

Κυριολεκτικά παρά τρίχα σώθηκαν οι τρεις εργάτες που βρέθηκαν μία ανάσα από την παράσυρσή τους από διερχόμενη αμαξοστοιχία.

Την τελευταία στιγμή σώθηκαν εργάτες σιδηροδρόμων, που βρίσκονταν πάνω στις σιδηροδρομικές γραμμές στην περιοχή Tuxord της Μεγάλης Βρετανίας, όταν μία διερχόμενη αμαξοστοιχία τους πλησίαζε με ιλιγγιώδη ταχύτητα.

Το περιστατικό έλαβε χώρα τον Οκτώβριο του 2017, όμως μόλις πριν από λίγες ημέρες δόθηκε στη δημοσιότητα το βίντεο από την βρετανική υπηρεσία σιδηροδρόμων, από την κάμερα που βρισκόταν πάνω στο τρένο.

Σύμφωνα με πηγές από την εταιρεία διαχείρισης του σιδηροδρομικού δικτύου, οι τρεις εργάτες βρίσκονταν στο σημείο για καθαρισμό των ραγών από αντικείμενα, ενώ τα αντανακλαστικά τους στάθηκαν σωτήρια,καθώς σε περίπτωση που καθυστερούσαν έστω και για ένα δευτερόλεπτο, θα παρασύρονταν από το τρένο, που κινούταν με ταχύτητα περίπου 140 χιλιομέτρων την ώρα.

Ο οδηγός του τραίνου, όπως δείχνει και το βίντεο, αντιλήφθηκε την παρουσία των εργατών μόλις τρία δευτερόλεπτα πριν τους φτάσει. Έκθεση θέτει σε αμφισβήτηση τις πρακτικές ασφαλείας που χρησιμοποιούνται, καθώς παρολίγον να υπάρξει τραγωδία.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications