Εισαγγελική έρευνα για τη φωτιά στο Μάτι τώρα θα βρουν τους ενόχους!!!
Εισαγγελική έρευνα για τη φωτιά στο Μάτι τώρα θα βρουν τους ενόχους!

Οι συγγενείς των θυμάτων θα κληθούν να καταθέσουν, με εισαγγελική παραγγελία, στα κατά τόπους αστυνομικά τμήματα - Μέχρι το τέλος της εβδομάδας αναμένεται να ολοκληρωθεί η εξέταση των βασικών μαρτύρων από όλους τους εμπλεκόμενους φορείς

Σε κομβικό σημείο εισέρχεται πλέον η εισαγγελική έρευνα που βρίσκεται σε εξέλιξη για την φονική πυρκαγιά της 23ης Ιουλίου στην Αττική. Και αυτό γιατί τις επόμενες ημέρες αναμένεται να αρχίσουν οι καταθέσεις των συγγενών των θυμάτων της πυρκαγιάς.

Ήδη, ο προϊστάμενος της εισαγγελίας Πρωτοδικών της Αθήνας κ. Ηλίας Ζαγοραίος και η εισαγγελέας Πρωτοδικών κυρία Βαρβαρα Γνεσούλη έχουν στα χέρια τους τον κατάλογο με τα ονόματα των θυμάτων της πυρκαγιάς. Έτσι, το επόμενο διάστημα θα αρχίσουν να καταθέτουν οι συγγενείς των θυμάτων. Οι καταθέσεις τους θα ληφθούν με εισαγγελική παραγγελία από τα κατά τόπους αστυνομικά τμήματα.

Εν τω μεταξύ, μέχρι το τέλος της εβδομάδας αναμένεται να ολοκληρωθεί η εξέταση των βασικών μαρτύρων από όλους τους εμπλεκόμενους φορείς ενώ το αργότερο μέχρι το τέλος Αυγούστου εκτιμάται ότι θα αποστέλλουν στους εισαγγελικούς λειτουργούς έγγραφα, τα στοιχεία από τις τηλεφωνικές συνδιαλέξεις των εμπλεκομένων φορέων, καθώς και τα αποτελέσματα της αυτοψίας της Πυροσβεστικής.

****************************

Κάντε ησυχία μην ξυπνήσουν, στην Αμερική που εχουν σταματήσει να τρώνε κουτόχορτο από έγκυρες πήγες επανδρωμένες με αριστερούς κήρυκες τους ψεύδους, όλοι μιλάνε για εσκεμμένη φωτιά στην Καλιφόρνια,(Lasers DEW), και διαβάζουν ανεξάρτητες πήγες ,και για αυτό κυνήγησαν τον Αlex Jones (όταν έλεγε τις ηλιθιότητες περί ναζι ηταν κάλος τώρα που άρχισε τις δήθεν θεωρίες συνωμοσίας και τα δήθεν fake news,έγινε ο κακός! με τα αριστερα fake news δεν έχουν θέμα πάντως οι αριστεροί, και τα μεγαλύτερα fake news ειναι τα δικά τους και έχουν γίνει δεδομένα απο την μάζα), στην Ελλαδα δεν έχουν τέτοιο θέμα αφού το 70% των ελληνόφωνων διαβάζει σελίδες τους για "έγκυρες πήγες", και σελίδες δούρειους ίππους,μέχρι και δήθεν "πατριωτών" που θα σώσουν την Ελλαδα! .

Ορδές ανεγκέφαλων που νομιζουν οτι ειναι και απόγονοι των αρχαίων και αν τους πεις τίποτα που ειναι έξω απο την μειωμένη νοημοσύνη τους και κατανόηση τους, λενε για θεωρίες συνωμοσίας οπως τους έχουν μάθει,(ουδεμιά σχέση με τους αρχαίους που ερευνούσαν τα πάντα, αλήθεια τι θα πει "θεωρίες συνωμοσίας"?) διαβάζουν κρυφό-αριστερές ιστοσελίδες ως έγκυρες πήγες και τις έχουν στην πρώτη θέση,από εκεί και πέρα τι να λέμε? .

Όσο για την εικόνα που βάλαμε ηταν γιατί γράφαμε και άλλα σχετικά με την φωτιά στο Μάτι αλλα δεν βάλαμε το υπόλοιπο κείμενο, δεν υπάρχει λόγος να μας κυνηγάει η μασονία ξανά,(εκτός οτι έχουν ρίξει τεχνικά την απήχηση στην σελίδα μας facebook) έτσι και αλλιώς οι περισσότεροι δεν καταλαβαινουν τίποτα, τους είδαμε όταν βάζαμε ιστορικές αληθειες που ανατρέπουν τα δεδομένα ψέμματα τους, και τους μεν και τους δε, έχεις την μασονία που πολεμάει ανεξάρτητες πήγες έχεις και ένα ηλίθιο λαό στην πλειοψηφία του που δεν στηρίζει ανεξάρτητες πήγες, μη απατεώνων και αυτές που αξίζουν,αυτοι που διαβάζουν τις λεγόμενες έγκυρες πήγες ειναι αυτοι που νόμιζαν ότι οι κομμουνιστές του ΣΥΡΙΖΑ θα έσωναν την Ελλαδα από τους ίδιους κομμουνιστες του ΠΑΣΟΚ πριν πάνε στο ΣΥΡΙΖΑ! από εκεί να καταλάβει κανένας νοήμον το επίπεδο του νεοέλληνα που του έδωσαν και πτυχία και νομίζει οτι ειναι έξυπνος τον δουλεύει ακόμα και ο κάθε απατεώνας στο internet οχι μονο οι αριστεροί .Και σελίδες δούρειοι ίπποι για να κτυπήσουν της ανεξάρτητες πήγες δεν έχουν καμιά ενόχληση, και πολλές εξ αυτών δεν εχουν ούτε ένα δικό τους άρθρο.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications