Αυτά που μας ΚΡΥΒΟΥΝ για τον Νιμπίρου Αποκαλύπτει Διάσημος Κλιματολόγος
Αυτά που μας ΚΡΥΒΟΥΝ για τον Νιμπίρου Αποκαλύπτει Διάσημος Κλιματολόγος

Τι γίνεται, τελικά, με τον λεγόμενο «μυθικό πλανήτη Νιμπίρου”; Πόσο «μυθικός” είναι; Γιατί άλλοι υποστηρίζουν την ύπαρξή του και άλλοι την απορρίπτουν; Ποιά πλευρά πρέπει να εμπιστευτούμε;
Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Μπορεί να ταυτίζεται ο αποκαλούμενος «9ος Πλανήτης” τον οποίο παραδέχεται η NASA, με τον Νιμπίρου;
Ο δρ Ethan Trowbridge, πρώην κλιματολόγος του US Geological Department, προειδοποιεί: η ανθρωπότητα μπορεί σύντομα να εξαφανιστεί λόγω της προσέγγισης του πλανήτη μας από τον πλανήτη Nibiru.

Σύμφωνα με τον Trowbridge, τα ηλεκτρομαγνητικά και βαρυτικά πεδία του Nibiru κυριολεκτικά σκίζουν τη Γη. Ως απόδειξη, ο κλιματολόγος αναφέρει την συχνή εμφάνιση βαθιών ρωγμών σε διαφορετικές ηπείρους.

Για παράδειγμα, τον Μάιο του τρέχοντος έτους δημιουργήθηκε μια τεράστια ρωγμή στην Κένυα, ύστερα από την οποία ο Trowbridge δήλωσε ότι σύντομα η Αφρική θα χωριστεί σε δύο μέρη. Ωστόσο, οι συνάδελφοί του είναι πιο αισιόδοξοι ενώ οι περισσότεροι επιστήμονες πιστεύουν ότι η αφρικανική ήπειρος δεν θα κοπεί στα δύο, τουλάχιστον, όχι νωρίτερα από μερικές δεκάδες εκατομμύρια χρόνια.

Ο Trowbridge δεν διστάζει να κατηγορεί άλλους ερευνητές για αλαζονεία και άγνοια. Σύμφωνα με τον κλιματολόγο, η επιστημονική κοινότητα χωρίζεται σε 2 ομάδες – εκείνους που γνωρίζουν για το Nibiru και εκείνους που δεν γνωρίζουν καν για την προσέγγιση του πλανήτη.

Οι εμπειρογνώμονες που είναι εξοικειωμένοι με την κατάσταση, συχνά μένουν σιωπηλοί επειδή φοβούνται να μην τους «εξαφανίσουν” ενώ όσοι δεν έχουν ακούσει για το Nibiru, λογικό είναι να μην συσχετίζουν τους σεισμούς -και ενδεχομένως άλλα ακραία καιρικά φαινόμενα – που συμβαίνουν συχνά στη Γη, υπό την αρνητική επίδραση αυτού του ουράνιου σώματος.

Επιπλέον κατηγορεί και την NASA για συγκάλυψη. Μάλιστα, σε πρόσφατη συνέντευξή του στην Βρετανική dailystar.co.uk, ανάμεσα σε άλλα, είχε πει σχετικά με την ύπαρξη του Νιμπίρου:

«Οι πληροφορίες αυτές είναι άκρως απόρρητες και όλα τα έγγραφα και οι πληροφορίες σχετικά, είναι κατακερματισμένα και χωρισμένα σε (διαφορετικά) τμήματα, έτσι ώστε οι άνθρωποι που εργάζονται με τα τεμάχια αυτών των πληροφοριών να μην μπορούν να καταλάβουν το σκοπό τους”.

Και συμπλήρωσε:
«Νομίζω ότι μόνο σαράντα ή πενήντα εργαζόμενοι έχουν μια πραγματική ιδέα για το τι συμβαίνει”.
Ο Trowbridge πιστεύει ότι οι πρόσφατες ηφαιστειακές εκρήξεις και οι σεισμοί στη Χαβάη επιβεβαιώνουν τη θεωρία του σχετικά με τον αντίκτυπο του Nibiru στον πλανήτη μας.
Σύμφωνα με τον κλιματολόγο, η ανθρωπότητα βλέπει μόνο την άκρη του παγόβουνου.
Ανά πάσα στιγμή, το ηφαίστειο του Yellowstone μπορεί να αρχίσει να ξεσπά με εκρήξεις, όπως ακριβώς συνέβη στην Χαβάη με το Kilauea. Τότε, η καταστροφή θα φτάσει σε μια πλανητική κλίμακα, όπως αναφέρεται στο someonesbones.com και διαβάσαμε στο earth-chronicles.com.

www.diadrastika.com

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications