11 Αυγ 2018

Από τον κουμπάρο του δολοφονήθηκε ο ασφαλιστής στην Ξάνθη! Ο επιχειρηματίας αυτοκτόνησε λίγες ώρες μετά

Από τον κουμπάρο του δολοφονήθηκε ο ασφαλιστής στην Ξάνθη! Ο επιχειρηματίας αυτοκτόνησε λίγες ώρες μετά

Εξελίξεις στην υπόθεση της δολοφονίας του ασφαλιστή στην Ξάνθη και της μετέπειτα αυτοκτονίας ενός 55χρονου επιχειρηματία!

Η βαλλιστική "έδειξε" πως το όπλο που χρησιμοποίησε ο αυτόχειρας για να αυτοκτονήσει, είναι το ίδιο με αυτό που χρησιμοποιήθηκε στην δολοφονία του φίλου και συνεργάτη του.

Υπενθυμίζεται ότι ο ασφαλιστής βρέθηκε νεκρός γύρω στις 3 το μεσημέρι της Τρίτης, στο γραφείο του. Είχε δεχτεί χτύπημα ακριβώς στην καρδιά... κάτι, που χαρακτηρίζεται από τους ανθρώπους της Αστυνομίας «επαγγελματικό».

Στις 22:30 της ίδιας μέρας, λίγες ώρες αργότερα, δηλαδή, εντοπίστηκε νεκρός στο σπίτι του 54χρονος επιχειρηματίας, που σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις έδωσε τέλος στη ζωή του. Ο επιχειρηματίας και φίλος του ασφαλιστή, βρέθηκε μέσα σε λίμνη αίματος με όπλο στο χέρι του.

Τελικά, όπως όλα δείχνουν, η τοπική κοινωνία στην Ξάνθη βρίσκεται μπροστά σε ένα θρίλερ, αφού όπως μετέδωσε ο τηλεοπτικός σταθμός Ant1, τα ευρήματα της βαλλιστικής έρχονται να ρίξουν «φως» στην υπόθεση.

Κι αυτό διότι το 22άρι που χρησιμοποιήθηκε για την δολοφονία του ασφαλιστή, είναι το ίδιο με το οποίο αυτοκτόνησε ο φίλος του λίγο αργότερα, που όπως έγινε γνωστός ήταν και κουμπάρος του.

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


0σχόλια:

Από τον κουμπάρο του δολοφονήθηκε ο ασφαλιστής στην Ξάνθη! Ο επιχειρηματίας αυτοκτόνησε λίγες ώρες μετά
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΡΑΣΤΉΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK ΔΙΟΤΙ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΑ ΜΗ ΔΡΑΣΤΉΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΦΙΜΏΣΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ- ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(Και με αποκλειστικά άρθρα στην Ελλάδα. Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.
Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications: