Από τον κουμπάρο του δολοφονήθηκε ο ασφαλιστής στην Ξάνθη! Ο επιχειρηματίας αυτοκτόνησε λίγες ώρες μετά
Από τον κουμπάρο του δολοφονήθηκε ο ασφαλιστής στην Ξάνθη! Ο επιχειρηματίας αυτοκτόνησε λίγες ώρες μετά

Εξελίξεις στην υπόθεση της δολοφονίας του ασφαλιστή στην Ξάνθη και της μετέπειτα αυτοκτονίας ενός 55χρονου επιχειρηματία!

Η βαλλιστική "έδειξε" πως το όπλο που χρησιμοποίησε ο αυτόχειρας για να αυτοκτονήσει, είναι το ίδιο με αυτό που χρησιμοποιήθηκε στην δολοφονία του φίλου και συνεργάτη του.

Υπενθυμίζεται ότι ο ασφαλιστής βρέθηκε νεκρός γύρω στις 3 το μεσημέρι της Τρίτης, στο γραφείο του. Είχε δεχτεί χτύπημα ακριβώς στην καρδιά... κάτι, που χαρακτηρίζεται από τους ανθρώπους της Αστυνομίας «επαγγελματικό».

Στις 22:30 της ίδιας μέρας, λίγες ώρες αργότερα, δηλαδή, εντοπίστηκε νεκρός στο σπίτι του 54χρονος επιχειρηματίας, που σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις έδωσε τέλος στη ζωή του. Ο επιχειρηματίας και φίλος του ασφαλιστή, βρέθηκε μέσα σε λίμνη αίματος με όπλο στο χέρι του.

Τελικά, όπως όλα δείχνουν, η τοπική κοινωνία στην Ξάνθη βρίσκεται μπροστά σε ένα θρίλερ, αφού όπως μετέδωσε ο τηλεοπτικός σταθμός Ant1, τα ευρήματα της βαλλιστικής έρχονται να ρίξουν «φως» στην υπόθεση.

Κι αυτό διότι το 22άρι που χρησιμοποιήθηκε για την δολοφονία του ασφαλιστή, είναι το ίδιο με το οποίο αυτοκτόνησε ο φίλος του λίγο αργότερα, που όπως έγινε γνωστός ήταν και κουμπάρος του.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications