Συναγερμός στο αεροδρόμιο του Σιάτλ! Συνετρίβη αεροσκάφος που εκλάπη (BINTEO)
Συναγερμός στο αεροδρόμιο του Σιάτλ! Συνετρίβη αεροσκάφος που εκλάπη (BINTEO)

ΣΗΚΩΘΗΚΑΝ ΜΑΧΗΤΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΔΙΩΞΟΥΝ

Συναγερμός σήμανε στο διεθνές αεροδρόμιο του Σιάτλ, όταν ένα αεροσκάφος απογειώθηκε χωρίς άδεια. Το εν λόγω αεροσκάφος συνετρίβη λίγη ώρα αργότερα, ενώ είχαν σηκωθεί μαχητικά αεροσκάφη για να το καταδιώξουν.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για αεροσκάφος της Alaska Airlines, ένα Horizon Air Q400, στο οποίο δεν υπήρχαν επιβάτες, μονάχα ένας υπάλληλος που το έκλεψε και το απογείωσε χωρίς άδεια.

Η λειτουργία του αεροδρομίου σταμάτησε και προσγειώσεις ματαιώθηκαν. Σύμφωνα με τα τοπικά ΜΜΕ, μαχητικά F-15 σηκώθηκαν και καταδίωξαν το αεροσκάφος, που συνετρίβη λίγη ώρα αργότερα.

«Το κλεμμένο αεροσκάφος συνετρίβη στο νησί Κέτρον. Οι αρχικές πληροφορίες αναφέρουν ότι μηχανικός άγνωστης αεροπορικής εταιρείας έκλεψε το αρεοσκάφος. Είτε έκανε ελιγμούς είτε επειδή δεν είχε ικανότητα να πιλοτάρει το αεροσκάφος, συνετρίβη στο νησί», ανέφερε η ανακοίνωση του γραφείου του σερίφη.

Από την πλευρά της, η Alaska Airlines ανέφερε σε ανάρτηση στο Twitter: «Επιβεβαιώσαμε ότι το Horizon Air Q400 που απογειώθηκε χωρίς άδεια από το αεροδρόμιο του Σιάτλ συνετρίβη κοντά στο νησί Κέτρον. Προσπαθούμε να επιβεβαιώσουμε ποιος επέβαινε σε αυτό. Πιστεύουμε ότι δεν υπήρχαν επιβάτες ούτε μέλη του πληρώματος, πέρα από τον άνθρωπο που χειριζόταν το αεροσκάφος».

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications