Άντρας κρατούσε γυναίκα φυλακισμένη σε σπηλιά για 15 χρόνια!
Άντρας κρατούσε γυναίκα φυλακισμένη σε σπηλιά για 15 χρόνια!

Η αστυνομία στο Sulawesi της Ινδονησίας λέει ότι έχουν απελευθερώσει μια 28χρονη γυναίκα που κρατήθηκε αιχμάλωτη σ'ένα σπήλαιο για 15 χρόνια από έναν σαμάνο χωρικό.

Ο 83χρονος άνδρας φέρεται να απήγαγε τη γυναίκα όταν ήταν 13 ετών και της έκανε πλύση εγκεφάλου για να πιστέψει ότι ήταν κάτοχος πνεύματος ή «τζίνι».

Υποτίθεται ότι την πήγε στο σπίτι του μια νύχτα όπου την κακοποίησε σεξουαλικά για περισσότερο από μια δεκαετία.

Ο άντρας έχει κατηγορηθεί για σ@ξουαλική κακοποίηση και για παραβίαση νόμων περί προστασίας των παιδιών.

Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, ο άνθρωπος με το όνομα Jago - ήταν γνωστός ως εναλλακτικός θεραπευτής και για την εκτέλεση μαύρης μαγείας.

Η αστυνομία λέει ότι το 2003, το 13χρονο κορίτσι είχε πάει σε εκείνον με τους γονείς της για θεραπεία και παρέμεινε για λίγο μαζί του.

Αργότερα το ίδιο έτος, εξαφανίστηκε. Οι αναφορές των μέσων ενημέρωσης λένε ότι ο σαμάνος είπε στην οικογένεια της πως είχε φύγει για τη Τζακάρτα ώστε να βρει δουλειά εκεί.

Η μικρή σπηλιά που κρατούνταν η γυναίκα
Οι συγγενείς της προσπάθησαν να την βρουν για αρκετά χρόνια, αλλά τελικά, είχε κηρυχθεί αγνοουμένη σύμφωνα με το BBC.

Από μία καταγγελία, η αστυνομία πήγε στο χωριό στο Γκουλουμάνγκ, στο κεντρικό Σουλαουέζι την Κυριακή και βρήκε τη γυναίκα σε ένα μικρό χώρο πίσω από ογκόλιθους.

Οι εικόνες που δόθηκαν στην δημοσιότητα από την αστυνομία έδειξαν κάποια βασικά έπιπλα μέσα στο σπήλαιο, που ήταν κοντά στο σπίτι του άντρα.

Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια,like στην σέλιδα facebook:

Post A Comment:

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications