Κατόπιν «εορτής» ο Παρασκευόπουλος δέχεται αλλαγές για τον κατάπτυστο νόμο του: Ούτε μια συγγνώμη δεν ζήτησε για τις συνέπειες αυτού!
Κατόπιν «εορτής» ο Παρασκευόπουλος δέχεται αλλαγές για τον κατάπτυστο νόμο του: Ούτε μια συγγνώμη δεν ζήτησε για τις συνέπειες αυτού!

Ο "ηθικός αυτουργός" αμέτρητων εγκλημάτων που διέπραξαν αποφυλακισθέντες με τον νόμο που αποκαλείται με το όνομά του, αναγκάστηκε μετά από πολύ καιρό και υπό το βάρος της λαϊκής κατακραυγής να ομολογήσει ότι πρέπει να γίνουν αλλαγές στον νόμο που αυτός δημιούργησε.

Ο λόγος για τον πρώην υπουργό της «Πρώτη φορά Αριστερά» κυβέρνησης Νίκο Παρασκευόπουλο και τον περιβόητο «Νόμο Παρασκευόπουλου». Αν και δεν παρέλειψε να υπερασπισθεί και πάλι το νομοθέτημά του, («φορτώνοντας» τις ευθύνες των προκλητικών αποφυλακίσεων σε προκατόχους του), εντούτοις, σε ερώτηση που του έγινε σχετικά με το αν ο νόμος του πρέπει να αλλάξει, είπε «ναι, πρέπει να γίνουν αλλαγές. Η νομοθεσία πρέπει να είναι υπό επανεξέταση όταν υπάρχουν δυσλειτουργίες»!

Αφού συνέβησαν τόσα και τόσα εγκλήματα, εξαιτίας της «φαεινής ιδέας» του Παρασκευόπουλου να αποφυλακίσει πρόωρα (και) διάφορα επικίνδυνα κακοποιά στοιχεία, τώρα βγαίνει με θράσος και λέει ότι πρέπει να γίνουν αλλαγές στο νομοθετικό τερατούργημά του.

Ούτε μια συγγνώμη από τον Παρασκευόπουλο για τον θρήνο και τον οδυρμό που προκάλεσαν σε αρκετές οικογένειες οι συνέπειες των πρόωρων αποφυλακίσεων των εγκληματιών. Αυτό είναι στην πραγματικότητα «το ήθος της Αριστεράς».

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ www.xryshaygh.com

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications