Σας έλειψε η δεκαετία του 80 και του 90?  να λέτε οτι είστε τυχαίοι που τις ζήσατε δεν θα ξανά γυρίσουν!
Σας έλειψε η δεκαετία του 80 και του 90?  να λέτε οτι είστε τυχαίοι που τις ζήσατε!!!

Θέλω να γυρίσω στη δεκαετία του 90 τώρα, γράφει ένας στο παρακάτω βίντεο (Alexia Vassiliou - Matia Mou) στο youtube,ένας άλλος :Τι όμορφα χρόνια τότε που ήταν..μακάρι να μπορούσα να γυρίσω τον χρόνο πίσω κ να ζούσα ξανά αυτές της τόσο γλυκιές αναμνήσεις που έχω! Με τα τραγούδια σου μεγαλώσαμε ♥♥♥

Ωραίο νοσταλγικό τραγούδι και η Αλέξια κουκλάρα με όλη την σημασία της λέξεως!!Πανέμορφη και αριστοκρατική γυναίκα!!

λυπάμαι αυτούς που δεν μπόρεσαν να ζήσουν εκεινη εποχή...δεν πρόκειται να καταλάβουν πως νιώθαμε όταν ακούγαμε εκείνα τα τραγούδια....οτι και να κάνετε αυτα που ζήσαμε με εκείνα τα τραγούδια δε θα τα νιώσετε πότε ακόμη κι αν ζήσετε 200 ζωές...

Και αλλα τετοια , όσο πας πίσω ο κόσμος ηταν πιο αγνός, τώρα επικρατούν παντού οι αδίσταχτοι που αντιπροσωπεύουν το κακό και έχουν μολύνει τα πάντα στην κυριολεξία, ειναι αυτοι που προκάλεσαν την εισβολή στην Κύπρο άλλα λένε ψέμματα ότι ο Παπαδόπουλος και η "κακή χούντα" φταίει!άσχετα που τον είχαν ηδη φυλακή όταν έγινε η εισβολή! συν 2 παγκόσμιους πολέμους! οι συμμορίτες ειναι ένας είδος φυλής και οχι ιδεολογία και ειναι παντού αδίσταχτοι και οχι μονο στην πολίτικη, 100 χρονιά η Κύπρος έκανε αντίσταση στους αγγλομασονους μέχρι που έβαλαν την τουρκιά να κάνει εισβολή να ξεμπερδεύουν μια και καλή.

Όπου είχε "καθαρούς" έγινε αντίσταση στο κακό,για όσους μπορούν να καταλάβουν ... Και ακόμα ειναι αρχή η αληθινή Χούντα και δικτατορία πλησιάζει, ξανά ακριβώς το αντίθετα από αυτά που λένε αυτοί οι μισάνθρωποι.

Ο βασιλιάς Κωνσταντίνος στο Διάγγελμά του, το έτος 1966 :Η διαστρέβλωσης της αληθείας εγένετο επίσης συστηματικώς και από τους οργανωμένους εσωτερικούς εχθρούς του Έθνους. Επίσης δηλώ απεριφράστως ότι ουδεμία συννενόησις θα υπάρξη με τους απεργαζομένους τον εθνικόν όλεθρον κομμουνιστάς

Η Αλέξια Βασιλείου (γεν. Αμμόχωστος 5 Φεβρουαρίου, 1964), γνωστή και ως Αλέξια, είναι Κύπρια τραγουδίστρια, συνθέτης, στιχουργός, ακτιβίστρια, με ιδιαίτερη σχέση προς την τζαζ μουσική αλλά και γενικότερα με τον φωνητικό αυτοσχεδιασμό, με πολλούς χρυσούς και πλατινένιους δίσκους στο ενεργητικό της και με μεγάλες επιτυχίες στη δεκαετία του '80 και '90 οι οποίες συνεχίζονται μέχρι και σήμερα.

Γεννήθηκε στην Αμμόχωστο της Κύπρου όπου και έζησε τα πρώτα παιδικά της χρόνια ως τον Αύγουστο του 1974 που η τουρκική εισβολή ανάγκασε την οικογένεια της μαζί με χιλιάδες ανθρώπους, να φύγουν ως πρόσφυγες.

Συμμετείχε 2 φορές στον διαγωνισμό της Eurovision εκπροσωπώντας την Κύπρο. Το 1982 πήγε για σπουδές σε Πανεπιστήμιο στη Βοστώνη για σπουδάσει τζαζ μουσική, το Berklee College of Music, από το οποίο και αποφοίτησε το 1985. Το πρώτο της single στην Αμερική «I Am Siam»(CBS), ανέβηκε στα charts, Top 100 της Αμερικής. Τα τελευταία χρόνια ζει και εργάζεται στο Λος Άντζελες.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications