6 Ιουλ 2018

Viral το ΒΙΝΤΕΟ: Ρώσος εθελοντής μόλις μαθαίνει πως στηρίζει ομοφυλόφιλο υποψήφιο δήμαρχο τα μαζεύει και φεύγει...!!!

Ρώσος εθελοντής μόλις μαθαίνει πως στηρίζει ομοφυλόφιλο υποψήφιο δήμαρχο τα μαζεύει και φεύγει...!!!

Ο Anton Krasovsky, τηλεπαρουσιαστής, ανοιχτά ομοφυλόφιλος αποφάσισε να θέσει υποψηφιότητα για δήμαρχος Μόσχας.Μάλιστα δεσμεύτηκε να διοργανώσει παρέλαση ομοφυλόφιλων, άπαξ και εκλεγεί.

Δημοσιογράφος από το ρωσικό Tsargrad TV, πλησίασε κάποιους εθελοντές υποστηρικτές της υποψηφιότητας Krasovsky και τους έκανε κάποιες ερωτήσεις.

Αρχικά εάν πιστεύουν ότι ο Krasovsky έχει διοικητική εμπειρία, προκειμένου να τα φέρει βόλτα σε μία τεράστια πόλη, όπως η Μόσχα.

Το καλό όμως το φύλαξε για το τέλος!
Ρώτησε τους εθελοντές εάν γνωρίζουν ότι είναι ομοφυλόφιλος και τους είπε ότι υποσχέθηκε να νομιμοποιήσει τις gay παρελάσεις εάν εκλεγεί.

Κανένας από τους εθελοντές δεν έδειξε προθυμία να συμμετάσχει σε μία τέτοιου είδους παρέλαση, αλλά η αποθέωση είναι ο τελευταίος εθελοντής, ο οποίος μόλις μαθαίνει την αλήθεια, τα παρατάει όλα και φεύγει.

Το βίντεο έχει αγγλικούς υπότιτλους:

el.gr

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Viral το ΒΙΝΤΕΟ: Ρώσος εθελοντής μόλις μαθαίνει πως στηρίζει ομοφυλόφιλο υποψήφιο δήμαρχο τα μαζεύει και φεύγει...!!!
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
>
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΡΑΣΤΉΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK ΔΙΟΤΙ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΑ ΜΗ ΔΡΑΣΤΉΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΦΙΜΏΣΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ- ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(Και με αποκλειστικά άρθρα στην Ελλάδα. Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.
Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications: