Σπουδαίο επίτευγμα της αστυνομίας στην Θεσσαλονίκη: Διαμέρισμα με υπηρεσίες μασάζ ήταν παράνομος οίκος ανοχής!
Σπουδαίο επίτευγμα της αστυνομίας στην Θεσσαλονίκη: Διαμέρισμα με υπηρεσίες μασάζ ήταν παράνομος οίκος ανοχής!

Όταν σε όλη την χώρα λυμαίνονται ορδές αδίσταχτων με αριστερές τάσεις και με σωρεία αδικημάτων, και έπρεπε να γίνεται αυτόβουλος διώξεις,η αστυνομία κυνηγάει Ιερόδουλες:

Εντοπίστηκε παράνομος οίκος ανοχής, ο οποίος λειτουργούσε με το πρόσχημα παροχής υπηρεσιών μασάζ στο κέντρο της Θεσσαλονίκη.

Στον εντοπισμό παράνομου οίκου ανοχής, που λειτουργούσε σε διαμέρισμα πολυκατοικίας στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, με το πρόσχημα της παροχής υπηρεσιών μασάζ προχώρησαν, ύστερα από αιφνιδιαστική επιχείρηση, αστυνομικοί του Τμήματος Καταπολέμησης Εμπορίας Ανθρώπων χθες το απόγευμα.

Συνελήφθη η 34χρονη Λετονή υπεύθυνη του παράνομου οίκου ανοχής, η οποία λειτουργούσε την «επιχείρηση» για λογαριασμό των δύο Ελλήνων ιδιοκτητών της.

Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι, με το πρόσχημα παροχής υπηρεσιών μασάζ, εκδίδονταν επ’ αμοιβή στο συγκεκριμένο ινστιτούτο τρεις Ελληνίδες γυναίκες ηλικίας 31,38 και 37 ετών, οι οποίες βρέθηκαν εντός του χώρου και σε βάρος τους βεβαιώθηκαν πταισματικές παραβάσεις.

Κατά την έρευνα στον παράνομο οίκο ανοχής, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, μεταξύ άλλων, χρηματικό ποσό ως προερχόμενο από την παράνομη δραστηριότητα της επιχείρησης και μία ατζέντα χειρόγραφων σημειώσεων.

Η συλληφθείσα με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος της, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications