Στο Δρομοκαίτειο, πηγαίνουν την 55χρονη που χαράκωνε τα μωρά
Στο Δρομοκαίτειο, πηγαίνουν την 55χρονη που χαράκωνε τα μωρά

Οι γιατροί έκριναν ότι πρέπει να παραμείνει για νοσηλεία τουλάχιστον για 48 ώρες – H συγκλονιστική μαρτυρία μιας νεαρής μητέρας που έχει περάσει μαρτυρικές στιγμές από την συλληφθείσα

Στο Δρομοκαίτειο για ψυχιατρικές εξετάσεις οδηγήθηκε, ύστερα από εισαγγελική εντολή, η 55χρονη μανιακή Α.Κ. από τα Άνω Λιόσια, που χαράκωνε βρέφη σε εμπορικά κέντρα της Αττικής. Η δίκη της, που ήταν προγραμματισμένη για τις 12.00 μ.μ., δεν πρόκειται να διεξαχθεί (σ.σ. μέχρι χθες, εξάλλου, δεν είχε δικηγόρο), καθώς οι γιατροί του ψυχιατρείου έκριναν ότι η γυναίκα πρέπει να παραμείνει εκεί για νοσηλεία.

Υπενθυμίζεται ότι η ίδια αρνείται τις κατηγορίες και υποστήριξε στην αστυνομία ότι μόνο χάιδευε τα μωρά και επ’ ουδενί δεν τα πλήγωνε. Προτίθεται, μάλιστα, να μηνύσει τους γονείς που την κατήγγειλαν.

Επισημαίνεται ότι η Εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας έδωσε εντολή χθες για την διενέργεια ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης, στην οποία και υποβλήθηκε η 55χρονη. Οι γιατροί του Δρομοκαΐτειου έκριναν ότι χρήζει νοσηλείας και για τον λόγο αυτό αποφάσισαν τον εγκλεισμό της.

Όπως ήταν αναμενόμενο, μετά την εισαγωγή, στο Δρομοκαΐτειο, της 55χρονης, η οποία φέρεται ότι χαράκωνε μωρά σε εμπορικά κέντρα των νοτίων προαστίων, η προγραμματισμένη για σήμερα το μεσημέρι δική της στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο της Αθήνας αναβλήθηκε για τις 25 Ιουλίου.

Το δικαστήριο έκανε δεκτό το αίτημα της συνηγόρου πολιτικής αγωγής των τριών μητέρων που δήλωσαν παράσταση πολιτικής αγωγής στο Αυτόφωρο Πλημμελειοδικείο. Προηγουμένως, η ΕΛΑΣ ενημέρωσε τους δικαστές του Αυτοφώρου ότι η 55χρονη νοσηλεύεται για εξετάσεις στο Δρομοκαΐτειο και οι γιατροί έχουν ζητήσει να παραμείνει για 48 ώρες, προκειμένου να την παρακολουθήσουν.

Παράλληλα, η 55χρονη θα υποβληθεί σε συμπληρωματικές ιατρικές εξετάσεις, προκειμένου να διαπιστωθεί εάν πάσχει από κάποιο μεταδοτικό νόσημα.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications