Σπάνια αράχνη-σκορπιός εμφανίστηκε στα Τρίκαλα και προκαλεί τρόμο στους κατοίκους
Σπάνια αράχνη-σκορπιός εμφανίστηκε στα Τρίκαλα και προκαλεί τρόμο στους κατοίκους

Τον τρόμο βίωσε μια οικογένεια στο Λογγάκι Τρικάλων όταν είδαν μία σπάνια αράχνη-σκορπιό

Ένα σπάνιο είδος αράχνης-σκορπιού εμφανίστηκε στο σπίτι μιας οικογένειας στο Λογγάκι Τρικάλων.

Με βάση τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, το περιστατικό συνέβη στο σπίτι του κ. Δημήτρη Παπαβασιλείου, ο οποίος αντέδρασε άμεσα, αφού φοβήθηκε μήπως τσιμπήσει κάποιο από τα τρία παιδιά της οικογένειάς του.

«Μένουμε στο Λογγάκι, είμαστε μία οικογένεια με τρία παιδιά. Πριν λίγο η μεγάλη μας κόρη φώναξε τρομαγμένη ότι βλέπει κάτι στην μπαλκονόπορτα.

Όταν πήγα να δω τι ήταν, βρήκα μια τεράστια αράχνη περίπου 10 εκατοστά μέσα από το παντζούρι, αλλά ευτυχώς έξω από τη σήτα.

Βγήκα και τη σκότωσα αμέσως γιατί φοβήθηκα μήπως μπει μέσα καθώς στο σπίτι υπάρχει νεογέννητο μωρό. Αμέσως έκανα λίγη έρευνα στο ιντερνέτ και ανακάλυψα ότι πρόκειται για την αράχνη-σκορπιό ή αλλιώς camel spider.

Οι απόψεις για το αν είναι επικίνδυνες ή όχι διίστανται αλλά και μόνο από το μέγεθος των σαγονιών της σίγουρα θα είναι εξαιρετικά επώδυνο το δάγκωμα της ιδίως σε ένα μικρό παιδί.

Το πώς βρέθηκε αυτό το είδος την Ελλάδα παραμένει μυστήριο και πόσο μάλλον στην αυλή μας», αναφέρει ο κ. Παπαβασιλείου στο trikalaola.gr, στέλνοντας και σχετικές φωτογραφίες.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications