Το πόρισμα: Καμία απάντηση για την εξαφανισμένη πτήση της Malaysia Airlines!
Το πόρισμα: Καμία απάντηση για την εξαφανισμένη πτήση της Malaysia Airlines!

Η πολυαναμενόμενη έκθεση πορισμάτων των αρχών που διερευνούσαν την υπόθεση της πτήσης MH370 της Malaysia Airlines που αγνοείται από το 2014 δόθηκε σήμερα Δευτέρα στη δημοσιότητα, αλλά δεν έδωσε απαντήσεις για ένα από τα μεγαλύτερα αεροπορικά μυστήρια όλων των εποχών. Δεν κατέστη δυνατό να διευκρινιστεί η αιτία της εξαφάνισης του αεροσκάφους.

«Η ομάδα δεν κατάφερε να καθορίσει την πραγματική αιτία για την εξαφάνιση της πτήσης MH370…», δήλωσε σε δημοσιογράφους ο Κοκ Σου Τσον, επικεφαλής της ερευνητικής ομάδας για την ασφάλεια της MH370.

«Η απάντηση μπορεί να είναι οριστική μόνο εάν βρεθούν τα συντρίμμια» συμπλήρωσε, κληθείς να απαντήσει εάν θα μπορέσουν ποτέ να μάθουν τι συνέβη.

Υπενθυμίζεται ότι η πτήση MH370 εξαφανίστηκε ενώ εκτελούσε την πτήση Πεκίνου-Κουάλα Λουμπούρ στις 8 Μαρτίου του 2014, με 239 επιβαίνοντες.

Εμείς τα είχαμε πει τότε, και είχαμε δώσει και προθεσμία 5 μέρες να το βρουν αλλιώς να το ξεχάσουν,άλλα ως συνήθως οι περισσότεροι χλευάζουν ότι δεν φτάνει το μυαλό τους και ειρωνεύονται οτι δεν γνωρίζουν , και λένε την γνώση ατάκα "θεωρίες συνωμοσίας" της CIA και με αυτό "καθάρισαν" , όπως τους έχω μάθει,και όλα αυτά στην χώρα που η επίσημη κυβέρνηση τους δουλεύει κατάμουτρα, και οι δήθεν έγκυρες πηγές που έχουν στην πρώτη θέση, δεν έχουν καν καταλάβει ότι από το 1974 οι ίδιοι κυβερνούν την χώρα με δήθεν διαφορετικά κόμματα.

Δεν ξέρουν καν αυτά, όποτε τι να τους πεις για αλλα που ειναι πέρα από αυτά που μπορούν να κατανοήσουν; δεν καταλαβαινουν τα αυτονόητα οι περισσότεροι άλλα έχουν "άποψη" για τα πάντα, η "άποψη τους" ειναι οτι τους έχει μάθει το σύστημα !! η οποία ειναι "θεωρίες συνωμοσίας" μασονικός όρος! η κάτι άλλο γελοίο που λένε: τι πίνεις!... σε όσους δεν ακολουθούν το κοπάδι.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications