Ρουφιάνοι όλου του κόσμου ενωθείτε... Πανικόβλητοι οι κόκκινοι πολιτικοί συμμορίτες επιχειρούν να φιμώσουν κάθε ελεύθερη φωνή.
Ρουφιάνοι όλου του κόσμου ενωθείτε... Πανικόβλητοι οι κόκκινοι πολιτικοί συμμορίτες επιχειρούν να φιμώσουν κάθε ελεύθερη φωνή.

Ρουφιάνοι όλου του κόσμου ενωθείτε...
Πανικόβλητοι οι κόκκινοι πολιτικοί συμμορίτες επιχειρούν να φιμώσουν κάθε ελεύθερη φωνή.
Γιομάτοι μίσος και λύσσα για οτιδήποτε μπορεί να αφυπνίσει τον νου και την ψυχή των Ελλήνων, έχουν δημιουργήσει μια Λερναία Ύδρα ωτακουστών, χαφιέδων, καταδοτών, καρφωτήδων και κουκουλοφόρων και την έχουν ξαμολύσει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, σαν ηλεκτρονική οχιά, που δαγκώνει όποιον συλλογάται ελεύθερα.

Μέσα σε μία εβδομάδα, εγώ προσωπικώς δέχτηκα [και συνεχίζω να δέχομαι] πολλαπλές επιθέσεις από ετούτες τις δίποδες σαύρες, επειδή δεν τους κάμω το χατήρι να δημοσιεύω συνταγές για κεφτεδάκια [το μόνο είδος κειμένου που φαίνεται ότι δεν τους ενοχλεί!]

Ευτυχώς η γκουγκλ αρνείται να αποδεχτεί τις αναφορές και τα καρφώματα τους, όσον αφορά τη μπλογκόσφαιρα, ωστόσο μου αφαίρεσαν από το google+, κείμενο σχετικό με την αθώωση μιας κυρίας, που είχε καταδικαστεί πρωτοδίκως για συμμετοχή σε τρομοκρατική ομάδα [αν είχε καταδικαστεί για συμμετοχή σε διαμαρτυρία κατά της προδοσίας της Μακεδονίας, θα ήταν ακόμα μέσα...]

Το μπλογκ μας λοιπόν παραμένει όρθιο, παρά τα κύματα ρουφιανοεπιθέσεων που δέχεται. Ωστόσο η σελίδα μου στο φέησμπουκ έχει μπλοκαριστεί, για ένα μήνα και έπεται συνέχεια, αν δεν συμμορφωθώ προς τα υποδείξεις των χαφιέδων.Και δυστυχώς είμαι βέβαιος ότι θα πάνε και παρακάτω.

Αναμένω ήδη το άγριο ξημέρωμα, που θα αρχίσουν να βαράνε τη πόρτα μου οι πραιτωριανοί της "αρχής προστασίας πολιτεύματος", για να με πάρουν σηκωτό με τα σλιπάκια και να μεταφέρουν στα κρατητήρια τους, δια μίαν μικράν ανάκρισιν...
Αλλά δεν πρόκειται να συμμορφωθώ, παρά μόνον με τις υποδείξεις της συνείδησης μου και του νου μου, ακόμα και αν είναι να στείλουν καμιά Τασία μεταμφιεσμένη σε άρπυια, για να μου πάρει [με απειλή οπλοπολυβόλου] την τελευταία μου πίπα...

Προσκαλώ λοιπόν όλες και όλους τους φίλους/ες του νεοταξίτικου φεησμπουκ, αν γουστάρουν να διαβαζουν τα κειμενα μου, να γράψουν την εταιρεία του μιστερ Ζακεμπεργκ στα ωραία αρχίδια τους και να έρθουν να με βρουν εδώ, στο φιλοξενο [και ακομα ανοιχτο] μπλογκ μας, στη γκουγκλ.

Η διαδικασία ειναι απλούστατη.
Πληκτρολογειτε το ονοματακι μου, με Ελληνικους χαρακτηρες [Λευτερης Πανουσης] στη γκουγκλ και θα σας βγανει μαν-μανι στην τελευταια αναρτηση του μπλογκ μας.
Πατατε απανου και τελειωσε.
Διότι πλέον το να γράφει ή να διαβάζει ένας Έλληνας κείμενα γεμάτα Ελλάδα, θεωρείται πράξη αντίστασης και τιμωρείται απο τα κρατικοδίαιτα σκυλιά του καθεστώτος.

Κι επειδή ακριβώς το να διαβάζετε εμένα ή τον Κόκκινο Ουρανό [του την έπεσαν κι αυτουνού!] ή τα Αττικά Νέα ή οποιοδήποτε εθνικιστικό/πατριωτικό ιστολόγιο είναι πράξη αντίστασης, παρακαλώ θερμά φίλους και φίλες που εχουν ακόμα ελεύθερα προφίλ στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, να αναδημοσιεύσουν αυτό το κείμενο, ώστε να ενημερωθούν και οι υπόλοιποι φίλοι/ες, για τις διώξεις των Ελλήνων εθνικιστών της μπλογκοσφαιρας και να ψάξουν να μας βρουν, όπου ακόμα έχουμε τη δυνατότητα να γράφουμε ελεύθερα... .

Εμείς θα το παλέψουμε μέχρι τέλους, μέχρι να μην μας μείνει στα χέρια παρά ένα κομμάτι χαρτί και ένα μισοξυσμένο μολυβάκι κι ας κυκλοφορούν τα κείμενα μας μοναχά από καρδιά σε καρδιά.
Κι άστε τους ρουφιάνους όλου του κόσμου να ενώνονται για να μας εξαφανίσουν.
Εν αναγκη θα βγούμε και στο βουνό.
Αμ' τί; Μόνον η κ. Μποφίλιου θα κάμει αντίσταση;

Λευτέρης Πανούσης [Ορφέας Ομπρένοβιτς] panusis.blogspot

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications