Ραγίζει Καρδιές ο Πατέρας του 13χρονου Δημήτρη: «Να μην πονέσει άλλος, όπως πονάω εγώ σήμερα»
Ραγίζει Καρδιές ο Πατέρας του 13χρονου Δημήτρη: «Να μην πονέσει άλλος, όπως πονάω εγώ σήμερα»

Συντετριμμένος ο πατέρας του άτυχου Δημήτρη, Αναστάσιος Αλεξόπουλος, μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star έπειτα την τραγική κατάληξη.

«Η θλίψη μου είναι πάρα πολύ μεγάλη. Ελπίζω να βγουν μαθήματα από αυτή την κατάσταση και ο πόνος αυτός να μην πάει στράφι. Να μην πονέσει άλλος, όπως πονάω εγώ σήμερα. Εκεί είναι μια παγίδα θανάτου, ούτως ή άλλως για την οποία δεν έχει δώσει κανείς καμία βαρύτητα και πεθαίνουν άνθρωποι χωρίς πραγματικό λόγο» σημείωσε ο κ. Αλεξόπουλος.

Μια φωτογραφία στην οποία ο πατέρας αναγνώρισε σε αυτή το παιδί μαζί με τη γιαγιά του είχε δώσει ελπίδες στην οικογένεια και σε όλους τους Έλληνες οι οποίοι από την πρώτη στιγμή καρδιοχτύπησαν για την τύχη του 13χρονου Δημήτρη. Χθες βράδυ εκδόθηκε missing alert από το Χαμόγελο του Παιδιού. Μερικές ώρες μετά όλα τελείωσαν.

«Θέλω να ευχαριστήσω όλον τον δημοσιογραφικό κόσμο, ο οποίος με συγκίνησε πραγματικά με την προσπάθεια του να συνδράμει το δράμα που έχω ζήσει και να πω ότι πραγματικά στην Ελλαδα η δημοσιογραφία λειτουργεί σε αντίθεση με πολλούς άλλους τομείς της κοινωνικής ζωής μας. Οι λειτουργίες των θεσμών δεν είναι οι πρέπουσες τώρα. Από εκεί και πέρα τις ευθύνες πώς θα τις αναλογιστούμε ποινικά, πολιτικά, ηθικά κοινωνικά νοητικά αυτά πρέπει όλα να τα αναλογιστούμε μόνοι μας και να δούμε τι θα κάνουμε» δήλωσε ο άτυχος πατέρας.

Post A Comment:

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications