18 Ιουλ 2018

Δεμένους με αλυσίδες μετέφεραν τους 2 Έλληνες αιχμαλώτους οι Τούρκοι- Δεν έσκυψαν όμως το κεφάλι! (βίντεο)

Δεμένους με αλυσίδες μετέφεραν τους 2 Έλληνες αιχμαλώτους οι Τούρκοι- Δεν έσκυψαν όμως το κεφάλι! (βίντεο)

Νέο βίντεο από τη μεταγωγή στο δικαστήριο της Αδριανούπολης των δύο Ελλήνων στρατιωτικών έδωσαν οι τουρκικές αρχές στη δημοσιότητα.

Το βίντεο μετέδωσε η Χουριέτ και δείχνει τους Άγγελο Μητρετώδη και Δημήτρη Κούκλατζη να μεταφέρονται στην κλούβα. Είναι σιδεροδέσμιοι και συνοδεύονται από τουλάχιστον τέσσερις άνδρες της στρατοχωροφυλακής.

Τα μέτρα ασφαλείας είναι ιδιαίτερα αυξημένα με τους Τούρκους να θέλουν να δείξουν ότι δίνουν μεγάλη σημασία στην υπόθεση.
Άλλωστε και στις πέντε φορές που έγινε το δικαστήριο, οι τουρκικές αρχές ήθελαν για επικοινωνιακούς λόγους να εμφανίζουν τους Έλληνες στρατιωτικούς περίπου σαν... εγκληματίες.

Από την άλλη Μητρετώδης και Κούκλατζης, όπως και τις προηγούμενες φορές δείχνουν ψύχραιμοι, περπατούν σταθερά και ευθυτενείς θέλοντας να δείξουν, όπως και συμβαίνει ότι το ηθικό τους παραμένει υψηλό.

Υπενθυμίζεται ότι η τουρκική δικαιοσύνη είπε νέο «όχι» είπε στο αίτημα για την απελευθέρωση των δύο ελλήνων στρατιωτικών οι οποίοι κρατούνται από τις 3 Μαρτίου στις φυλακές της Αδριανούπολης.

Σύμφωνα με την αιτιολογία του δικαστηρίου, συνεχίζονται οι έρευνες των δεδομένων που βρέθηκαν στα κινητά των Μητρετώδη και Κούκλατζη.
Είναι η πέμπτη φορά που η ελληνική πλευρά προσφεύγει κατά της κράτησης των Μητρετώδη και Κούκλατζη, ενώ οι δικηγόροι των δύο στρατιωτικών έχουν το δικαίωμα να καταθέσουν νέα αίτηση αποφυλάκισης στα τέλη Αυγούστου.

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


0σχόλια:

Δεμένους με αλυσίδες μετέφεραν τους 2 Έλληνες αιχμαλώτους οι Τούρκοι- Δεν έσκυψαν όμως το κεφάλι! (βίντεο)
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΡΑΣΤΉΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK ΔΙΟΤΙ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΑ ΜΗ ΔΡΑΣΤΉΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΦΙΜΏΣΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ- ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(Και με αποκλειστικά άρθρα στην Ελλάδα. Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.
Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications: