Νέα συγκλονιστικά στοιχεία για την εξαφάνιση του 23χρονου φαντάρου πάνω από το πλοίο
Νέα συγκλονιστικά στοιχεία για την εξαφάνιση του 23χρονου φαντάρου πάνω από το πλοίο

Νέες αποκαλύψεις που κάνουν ακόμη πιο περιπετειώδες το θρίλερ γύρω από την εξαφάνιση του 23χρονου Σαράντη Κολλιαδέλη, μέσα από το πλοίο «Νήσος – Ρόδος», έρχονται στο φως. Σύμφωνα με πληροφορίες, άνδρες του Λιμενικού Σώματος πραγματοποίησαν έρευνες σε σπίτια στην Αργυρούπολη,Νίκαια και το Ελληνικό αναζητώντας τα ίχνη του νεαρού και τη στεριά.

Οι πληροφορίες που έρχονται από το περιβάλλον του μιλούν για ένα παιδί που τον τελευταίο καιρό έλεγε ότι απειλείται η ζωή του επειδή είχε κάποιους ανοικτούς λογαριασμούς. Το είχε εκμυστηρευτεί και στη φίλη του ενώ και οι γονείς του μιλούν για απειλές εναντίον του.

Το τηλεφώνημα
«Ξύπνησα απλά το πρωί και δεν τον είδα εκεί πέρα.Έκατσα λίγο έξω, περίμενα να κατέβει και ο τελευταίος επιβάτης. Το τηλέφωνό του ήταν διαρκώς κλειστό. Πήγα και ειδοποίησα στο καράβι και έπειτα ειδοποιήσαμε το Λιμενικό».

Αυτά δήλωσε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star ο Νίκος Αδάμ, φίλος και συνεπιβάτης του αγνοούμενου φαντάρου. Είναι ο άνθρωπος που ειδοποίησε τις αρχές για τον εξαφανισμό του φίλου του και τον είδε στο κατάστρωμα λίγο πριν εξαφανιστεί.Ένα ανώνυμο τηλεφώνημα αποκάλυψε πως ήταν κάποιοι τσιγγάνοι και μια κοπέλα στην παρέα και ότι είχαν ψιλοτσακωθεί. Το κινητό του Τάκη σταμάτησε στις 02:30 η ώρα τα ξημερώματα.

Το νέο στοιχείο όπως και οι δεκάδες καταγγελίες και σενάρια για το τι μπορεί να έχει συμβεί στο 23χρονο παλικάρι, μένουν να απαντηθούν απο τις κάμερες του πλοίου.

Τις επόμενες ώρες αναμένεται να «μιλήσουν» οι κάμερες από το γκαράζ του «Νήσος –Ρόδος», οι οποίες βρίσκονται στο μικροσκόπιο του λιμεναρχείου και να δώσουν την απάντηση για το εάν ο Τάκης κρύφτηκε μέσα σε κάποιο όχημα και κατά αυτόν τον τρόπο βγήκε από το πλοίο καθώς καμία κάμερα δεν τον έχει καταγράψει να αποβιβάζεται πεζός.

Αυτό είναι το καλό σενάριο καθώς οι δικοί του φοβούνται τα χειρότερα.
«Είχε άγχος. Φαινόταν χαμένος. Πολλά μας έχουν περάσει από το μυαλό μήπως κάποιος του έκανε κάτι. Δεν ήταν σε κατάσταση να βουτήξει μόνος του στη θάλασσα»κατέληξε ο Νίκος Αδάμ.

Post A Comment:

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications