Μετά από 81 θανάτους ήρθε η επιφοίτηση στην περιφέρεια – Δημιουργεί task force και σύμβουλο για τις πυρκαγιές
Μετά από 81 θανάτους ήρθε η επιφοίτηση στην περιφέρεια – Δημιουργεί task force και σύμβουλο για τις πυρκαγιές

Σε μια προσπάθεια να πείσει ότι η Περιφέρεια βρίσκεται δίπλα στους Δήμους που επλήγησαν από την φονική πυρκαγιά,το γραφείο της Ρένας Δούρου, ανακοίνωσε την δημιουργία task force για την καταγραφή των αναγκών των Δήμων και ορίζει και σύμβουλο υποστήριξης για να συνδράμει την task force…

Και προσθέτει ότι θα ξεκινήσει συνεργασία με την Ευρωπαϊκή Επιτροπή για να σταλούν προσκλήσεις στο πλαίσιο του ΕΣΠΑ, για την αποκατάσταση των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι επιχειρήσεις.

Η ανακοίνωση της Περιφέρειας Αττικής:
Στοχευμένες ενέργειες της Περιφέρειας Αττικής για τη στήριξη των Δήμων που επλήγησαν από τις καταστροφικές πυρκαγιές
Με αφορμή τα τραγικά γεγονότα στην Ανατολική και Δυτική Αττική και την ανάγκη στήριξης των Δήμων που επλήγησαν από τις πυρκαγιές, η Περιφέρεια Αττικής προχωρά άμεσα στις ακόλουθες στοχευμένες ενέργειες:

1. Συγκρότηση task – force αποτελούμενη από στελέχη της ΕΥΔ ΕΠ της Περιφέρειας Αττικής και της ΜΟΔ ΑΕ για την καταγραφή των αναγκών και τη στοχευμένη στήριξη των δικαιούχων – Δήμων, για τις πράξεις που διαχειρίζονται στο πλαίσιο του ΠΕΠ Αττικής 2014-2020.

2. Συνεργασία με την Ευρωπαϊκή Επιτροπή και το Υπουργείο Ανάπτυξης για την έκδοση στοχευμένων προσκλήσεων, στο πλαίσιο του ΕΣΠΑ 2014-2020, με στόχο την αντιμετώπιση και αποκατάσταση προβλημάτων, σε επιχειρήσεις, ιδιώτες και σε υποδομές κοινής ωφέλειας, που προκλήθηκαν από τις προαναφερθείσες πυρκαγιές.

3. Ενεργοποίηση Συμβούλου Υποστήριξης μέσω της Τεχνικής Βοήθειας του ΠΕΠ Αττικής 2014-2020, ο οποίος θα συνδράμει την παραπάνω task – force και τους Δήμους που επλήγησαν, προκειμένου να αντιμετωπιστούν άμεσα διαχειριστικά και άλλα ζητήματα.

pentapostagma

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications