2 Ιουλ 2018

Πολωνός βουλευτής σε Βρετανή δημοσιογράφο: «Δεν έχουμε τρομοκρατία γιατί δεν έχουμε μουσουλμάνους» (βίντεο)

Πολωνός βουλευτής σε Βρετανή δημοσιογράφο: «Δεν έχουμε τρομοκρατία γιατί δεν έχουμε μουσουλμάνους» (βίντεο)

«Χύμα και σταράτα» απάντησε ο Πολωνός βουλευτής σε Βρετανίδα δημοσιογράφο όταν ρωτήθηκε αναφορικά με το πόσους μουσουλμάνους μετανάστες έχει δεχτεί η Πολωνία.

Ο Πολωνός βουλευτής της απάντησε: Μηδέν, αφήνοντάς την σχεδόν σύξυλη, η οποία δεν περίμενε μια τέτοια ξεκάθαρη στάση.

Πρόκειται για τον βουλευτή Dominik Tarczyński του κυβερνώντος κόμματος για το «Νόμο και τη Δικαιοσύνη» ο οποίος έδωσε συνέντευξη του κανάλι 4 της Βρετανίας κσι στη δημοσιογράφο Cathy Newman.

Στο βίντεο η δημοσιογράφος, ελπίζοντας να βάλει σε δύσκολη θέση τον Πολωνό βουλευτή τον ρωτά:

«Οπότε πόσους μουσουλμάνους πρόσφυγες έχει δεχτεί η Πολωνία;» για να λάβει την αποστομωτική απάντηση από τον Tarczyński: «Κανένα».Όταν η Newman τον ρωτά εάν είναι υπερήφανος για αυτό απαντά:

«Εάν μιλάτε για παράνομους μουσουλμάνους μετανάστες, ούτε ένα».Στη συνέχεια ο βουλευτής εξηγεί πως η χώρα του έχει δεχτεί πάνω από 2 εκατ. πρόσφυγες από την Ουκρανία, οι οποίοι ποτέ δεν έχουν δημιουργήσει κανένα πρόβλημα και εργάζονται σκληρά στη χώρα του, λέγοντας πως «αυτό είναι που υποσχεθήκαμε στον πολωνικό λαό».

Όταν η Βρετανή δημοσιογράφος τον ρωτά γιατί αισθάνεται περήφανος για αυτό όταν η χώρα του έχει δεχθεί κατηγορίες ως «ρατσιστική» από τον Ζ.Κ.Γιουνκέρ εξηγεί:

«Αυτή τη στάση περίμενε ο πολωνικός λαός από εμάς και αυτή κρατήσαμε. Η χώρα μας είναι ασφαλής γιατί δεν δεχθήκαμε κανένα μουσουλμάνο μετανάστη. Αυτός είναι και ο λόγος που δεν είχαμε στην πατρίδα μας ούτε μια τρομοκρατική επίθεση», για να καταλήξει:

«Πείτε μας λαϊκιστές, εθνικιστές ή ρατσιστές. Αυτό που με ενδιαφέρει όμως πάνω από όλα είναι η οικογένειά μου και η πατρίδα μου».

Δείτε το βίντεο με τον χαρακτηριστικό διάλογο:

Kraków - Old Town - Poland Without Refugees
Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


0σχόλια:

Πολωνός βουλευτής σε Βρετανή δημοσιογράφο: «Δεν έχουμε τρομοκρατία γιατί δεν έχουμε μουσουλμάνους» (βίντεο)
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΡΑΣΤΉΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK ΔΙΟΤΙ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΑ ΜΗ ΔΡΑΣΤΉΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΦΙΜΏΣΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ- ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(Και με αποκλειστικά άρθρα στην Ελλάδα. Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.
Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications: