Η Ελένη Μενεγάκη δεν πουλάει πια και ξεπουλιέται στο Ιnstagram
Η Ελένη Μενεγάκη δεν πουλάει πια και ξεπουλιέται στο Ιnstagram

Πολλοί αναρωτιούνται μα καλά τι έχει πάθει φέτος η Ελένη Μενεγάκη και καθημερινά ποστάρει και από μία φωτογραφία της στο Instagram;

Εγώ θα προσθέσω όχι μία απλή φωτογραφία, αλλά μία φωτογραφία αποκαλυπτική, με μπικίνι, με σούπερ μπικίνι, από όμορφες γωνίες, να κρύβουμε την κυτταρίτιδα, να κρύβονται οι ατέλειες και να αναδεικνύεται η σπάνια ομορφιά της.

Δηλαδή, μιλάμε όχι για αυθόρμητες καταστάσεις αλλά για οργανωμένο σκηνοθετικό έγκλημα με σκοπό και στόχο. Πάμε λοιπόν να απαντήσουμε στο ερώτημα, τι έπαθε φέτος Μενεγάκη και αποφάσισε να μας δείξει όλα τα μαγιό της σε όλες τις πιθανές γωνίες σε κάθε προορισμό των διακοπών της;

Το Vanda’s blog στο Youweekly.gr έχει τις απαντήσεις!

1. Η Ελένη μας προσπαθεί να ελέγξει η ίδια την εικόνα που βγάζει προς τα έξω και όχι τα παπαράτσι φωτογραφικά στιγμιότυπα της που δεν μπορεί βεβαίως να τα ελέγξει και να τα καθοδήγησει. Είναι εύκολο πιστεύω να κατανοηθεί ότι η Μενεγάκη προτιμά να ελέγχει ίδια τα φωτογραφικά της στιγμιότυπα και όχι οι φωτογράφοι που την ακολουθούν σε κάθε της βήμα.

2. Η Ελένη πλέον δεν πουλάει και το ξέρει. Όταν λέμε φυσικά δεν πουλάει εννοούμε στην τηλεόραση και στα νούμερα τηλεθέασης. Παραμένει ακόμη και σήμερα μια ακριβοπληρωμένη παρουσιάστρια, που θεωρείται ο απόλυτος άνθρωπος για την προώθηση προϊόντων.

Να ξέρετε ότι Ελένη δε σηκώνεται από το κρεβάτι της αν δεν τις προσφέρουν 80.000 ευρώ. Η αληθινή της όμως δύναμη είναι οι φανατικοί της τηλεθεατές τους οποίους τα τελευταία χρόνια τους έχει χάσει.

Η φετινή της λοιπόν επίθεση στα social media είναι προφανώς μία αλλαγή στρατηγικής σε μια προσπάθεια της να ξανακερδίσει την επικοινωνία με το κοινό της. Δεν πουλάει πλέον στην τηλεόραση η Ελένη μας αλλά αποφάσισε να ξεπουληθεί στο Instagram μπας και….

3. Στα καλύτερα της. Ναι η Ελένη Μενεγάκη είναι στα καλύτερα της όσον αφορά στα κιλά και το κορμί. Είναι αληθινά εντυπωσιακή κοντά στα 50 και μοιάζει με μικρό κοριτσάκι. Η Ελένη αισθάνεται την ανάγκη να το δείξει να το φωνάξει ότι είναι εδώ και δεν υπάρχει καμία άλλη σαν και την Ελένη και στα social media. Δώστα όλα Ελένη και δείξε στις υπόλοιπες τι σημαίνει επαγγελματιας…

www.youweekly.gr

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications