ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ! ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΗΣ ΔΟΥΡΟΥ: ΝΑ ΠΑΜΕ ΤΟΥΣ ΠΥΡΟΠΛΗΚΤΟΥΣ ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΣΤΗΝ ΕΠΙΔΑΥΡΟ!!!
ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ! ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΗΣ ΔΟΥΡΟΥ: ΝΑ ΠΑΜΕ ΤΟΥΣ ΠΥΡΟΠΛΗΚΤΟΥΣ ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΣΤΗΝ ΕΠΙΔΑΥΡΟ

Οι συριζοψεκασμένοι που κυβερνούν την χώρα –ρημάζοντάς την!- είναι κυριολεκτικά για τα πανηγύρια!

Το λοιπόν, συριζαίος περιφερειακός σύμβουλος της Δούρου, πρότεινε να οργανώσει η περιφέρεια… εκδρομές των πυρόπληκτων στην Επίδαυρο, για να… απαλυνθεί ο πόνος τους!

Πρόκειται για κάποιον ονόματι Θόδωρο Αγγελόπουλο, περιφερειακό σύμβουλο Αττικής με αρμοδιότητες ανάπτυξης και προώθησης πολιτιστικών δομών, που ζήτησε να δοθούν δωρεάν εισιτήρια και μεταφορά πυρόπληκτων, προκειμένου να παρακολουθήσουν την παράσταση «Οιδίπους επί Κολωνώ» στην Επίδαυρο, στις 17 και 18 Αυγούστου!!!

Διότι, όπως είπε, είναι «Προφητικό και διαχρονικό, το κύκνειο άσμα του Σοφοκλή όπου ο βασιλιάς Οιδίποδας, τυφλός και ανήμπορος, αποζητά τη λύτρωση, αλλά και απαντήσεις για την τραγική του μοίρα».

Επιπλέον, το «ρεπερτόριο» του σταλινικού θολοκουλτουριάρη είχε και τα απαραίτητα μαθήματα «αντιφασισμού»: «Να παρακολουθήσουν την ίδια παράσταση και δημοσιογράφοι και μη που αυτές τις ημέρες σκύλευσαν στον πόνο και στην καταστροφή.

Θα καθρεφτίσουν καλύτερα στον Κρέοντα ή στον Πολυνείκη το μένος τους για την χαμένη εξουσία. Ίσως ακόμη αντιληφθούν τη ρήση του Antonio Gramsi στα τετράδια από τη φυλακή ότι: Ο λαϊκισμός είναι η χειρότερη μορφή υφέρποντος φασισμού».

Και υπεύθυνοι για την εθνική τραγωδία είναι, και την κοινωνία προκαλούν!

ethnikismos.net

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications