Ποδήλατο σκαλισμένο στον τοίχο ενός αρχαίου ναού - πριν από 2000 χρόνια!
Ποδήλατο σκαλισμένο στον τοίχο ενός αρχαίου ναού - πριν από 2000 χρόνια!

Σύμφωνα με αυτό που γνωρίζουμε, το ποδήλατο επινοήθηκε στα τέλη του 19ου αιώνα, μόλις πριν από 200 χρόνια.

Όμως, μια μυστηριώδης ανακάλυψη στο ναό Panchavarnaswamy στην Ινδία μπορεί να αποδείξει ότι οι αρχαίες κοινωνίες ήταν πολύ πιο προηγμένες από όσο λένε οι "ειδικοί" αρχαιολόγοι, βασικά ότι τους έμαθαν να λένε .

Καθώς περπατούσα στο εσωτερικό του ναού, λέει ο Praveen Mohan, ο οποίος έχει το κανάλι στο YouTube " Phenomenal Travel Videos", βρέθηκα σε μια σκοτεινή γωνιά, και πρόσεξα σε έναν από τους τοίχους, ένα σκάλισμα ενός παλιού ινδικού ποδήλατου.

Στο βίντεο του, λέει, "Μπορούμε να δούμε έναν άνδρα που κρατάει τα δύο άκρα του τιμονιού και είναι σε καθιστή θέση σε μια σέλα. Ένα από τα πόδια του είναι σαφώς σε ένα πεντάλ, αν κοιτάξετε προσεκτικά μπορείτε να δείτε το πεντάλ κάτω, έχει δύο τροχούς, αυτό είναι ένα ποδήλατο! "Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία γι 'αυτό."

Κάποιοι (οι γνωστοί σκοταδιστές)υποστήριξαν ότι ο ναός αυτός χτίστηκε πριν από περίπου 100 χρόνια. Και επειδή αυτό δεν είναι αρχαίος ναός, όλα αυτά τα γλυπτά είναι καινούργια και οι γλύπτες απεικονίζουν αυτά που έβλεπαν πριν 100 χρονιά . Υπήρχαν ποδήλατα πριν από 100 χρόνια, οπότε ήταν εύκολο για τους γλύπτες να το χαράξουν.

Αλλά το πρόβλημα με αυτό το επιχείρημα είναι ότι αυτός ο ναός αναφέρεται στο κείμενο του 7ου αιώνα και ονομάζεται Tevaram. Αυτό το κείμενο, γραμμένο στην αρχαία γλώσσα του Ταμίλ, αναφέρει αυτόν τον ναό με το όνομά του.

Επομένως, αυτός ο ναός υπήρχε πριν από 1200 χρόνια. Δεν είναι μόνο οι επιγραφές στους τοίχους του ναού ως απόδειξη ότι αυτός είναι ένας αρχαίος ναός, έχει αναφερθεί και από τον Έλληνα γεωγράφο Πτολεμαίο, που έζησε περίπου 1900 χρόνια πριν, άρα ο ναός πρέπει να έχει τουλάχιστον ηλικία 2000 ετών.

Οι ιστορικοί μας λένε ότι το ποδήλατο εφευρέθηκε στο δέκατο ένατο αιώνα, ακριβώς πριν από 200 χρόνια, αλλά πώς ήταν σκαλισμένο σε αυτό το αρχαίο ναό περίπου 2000 χρόνια πριν;

Απόδοση ©ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications